Breaking News

«Η Αλίκη μου εκμυστηρεύτηκε ποιος ήταν ο μεγάλος της έpωτας... δεν ήταν ο Δ. Παπαμιχαήλ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε συνέντευξη, που παραχώρησε στην κάμερα του Happy Day, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία του με την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ο λόγος για τον Περικλή Αλμπάνη, ο οποίος εξομολογήθηκε στην Ελένη Μουστάκη:

«Όσο κι αν φαίνεται οξύμωρο... δεν γνωρίζω την τέχνη της ζωγραφικής, αλλά ζωγραφίζω όταν είμαι στρεσαρισμένος και βρίσκομαι σε δύσκολες καταστάσεις.

Ξεκίνησα την υποκριτική από μικρός. Το 1991 γνώρισα αυτό το υπέροχο πλάσμα, την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ήταν ένα μεγάλο σχολείο για μένα να βρίσκομαι κοντά της. Μου είχε εκμυστηρευτεί πολλά πράγματα... Μου είπε και ποιος ήταν ο μεγάλος της έpωτας.... Ένας ήταν ο μεγάλος της έpωτας... Δεν ήταν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, ήταν ο Γιώργος Ηλιάδης, ο Κύπριος...

Μου έλεγε "Με περιμένουν στη γωνία να με λυπηθούν, εγώ δε θα τους κάνω το χατίρι". Δεν ήθελε να γεράσει, δεν ήθελε να χαλάσει την εικόνα της.

Μια φορά, σε παράσταση που κάναμε, ήθελε να φορέσει ένα τζιν - που το είχε από τα "Χτυποκάρδια στο θρανίο" - και δεν κούμπωνε. Ξάπλωσε σε κάτι καρέκλες για να είναι πιο επίπεδη η κοιλιά της, τραβούσα εγώ το φερμουάρ να ανέβει πάνω και μου έμεινε στο χέρι».