Breaking News

Η αμηχανία της Μελίνας Ασλανίδου σε ερώτηση για τα προσωπικά της (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την περιοδεία που ετοιμάζει με τον Στέλιο Ρόκκο μίλησε στην κάμερα του «Love it» η Μελίνα Ασλανίδου. Μεταξύ άλλων, σε μία αμήχανη στιγμή, ρωτήθηκε και για τον χωρισμό της με τον Βασίλη Μουντάκη, με την αγαπημένη τραγουδίστρια να μπερδεύεται και αντί για «ήμασταν» να λέει... «είμαστε». Η Μελίνα Ασλανίδου δήλωσε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ:

«Θέλαμε πολλά χρόνια να συναντηθούμε μουσικά με τον Στέλιο Ρόκκο πάνω στη σκηνή. Είμαι έτοιμη να βιώσω αυτό το υπέροχο ταξίδι μαζί του...

Αποφάσισα να μείνω στα Χανιά. Τα τελευταία χρόνια πηγαινοερχόμουν στα Χανιά, αλλά τους τελευταίους 6-7 μήνες αποφάσισα να μείνω εκεί.

Δε θα τα άφηνα όλα για έναν έpωτα... είναι η δουλειά μου, είναι η ζωή μου, είμαι εγώ. Τον εαυτό μου δε θα τον αφήσω ποτέ για κανέναν λόγο. 

Έχω πάρει τον 3ο βαθμό στο ρέικι, αλλά δεν το χρησιμοποιώ. Έχω ασχοληθεί με πολλές εναλλακτικές θεραπείες. Μου αρέσει αυτό το παράλληλο, που μεταφράζει βαθύτερα τα πράγματα και τις καταστάσεις. Το χρησιμοποιώ αποκλειστικά για μένα...

Εγώ και ο εαυτός μου είμαστε πολύ καλά φιλαράκια. Μακάρι να βρεθεί κι ένας σύντροφός, ο δρόμος είναι ανοιχτός... Δε θα ήθελα (να μιλήσω για τον χωρισμό μου)... ναι, είμαστε ταιριαστό ζευγάρι...».

Δείτε το βίντεο.