Breaking News

Η απάντηση της Κόνι Μεταξά για το ξέσπασμά της στο Instagram (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Κόνι Μεταξά είχε ξεσπάσει μετά από βίντεο που ανέβασε στο Instagram σχετικά με τη διατροφή της. Κάποιοι παρεξήγησαν τα λεγόμενά της και προέτρεψαν άλλους να της κάνουν report. Το πρωί της Δευτέρας η γνωστή influencer είπε - μεταξύ άλλων - στο Πρωινό:

«Θεωρώ ότι πλέον έχουμε περάσει σε μια εποχή που πρέπει να δείχνουμε και εμείς που είμαστε στα social media κάθε μας πλευρά, όχι μόνο τα καλά, δεν είμαστε ρομπότ...

Ανέβασα ένα βίντεο, με τη διατροφή που κάνω, η οποία έχει αναφερθεί και στην τηλεόραση, επειδή μου το ζήτησαν οι followers μου, μαζί με την κοπέλα που τη δημιούργησε με τη βοήθεια των διατροφολόγων.

Μου ζήτησαν να τους κάνω ένα βίντεο για να τους απαντήσω στις ερωτήσεις τους. Κι έκανα εγώ ένα βίντεο - συνέντευξη με την κυρία Δέσποινα, που απάντησε στις ερωτήσεις.

Και βγήκαν κάποιοι "διατροφολόγοι" και ξεκίνησαν ένα κίνημα, με το οποίο έλεγαν να κάνουν report σε εμένα. Αν έχεις επαγγελματικό προφίλ μπορεί να σου το κατεβάσουν κι εγώ να μην μπορώ να εργαστώ..».


Η Κόνι Μεταξά είχε αναφέρει στο Instagram σε έξαλλη κατάσταση: «Δε μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει τόσο πόλεμος με το βίντεο που ανέβασα. Δεν είπα σε κανέναν να μη φάει. Δεν καταλαβαίνω. Είπα εγώ σε κάποιον να κόψει το φαγητό; Είπαμε να κόψουμε τις κακές τροφές. Πριν μιλήσετε ίσως δείτε όλο το βίντεο. Όλοι εσείς που πάτε να το παίξετε μάγκες, γιατί εγώ παίρνω τηλέφωνα, δεν στέλνω να κάνουν report... Εγώ αν έχω κάποιο πρόβλημα, παίρνω τηλέφωνο τον άνθρωπο, και αυτό έκανα. Όποιος έχει κάποιο πρόβλημα, μπορεί να επικοινωνήσει κατευθείαν μαζί μου. Δεν θα μου κάνετε εμένα bullyίng στα 30 μου. Δεν θα μου ξαναπεί κανένας για διατροφικές διαταραχές γιατί έχω περάσει τρεις. Εμένα κατάμουτρα θα μου τα λέτε...».