Breaking News

Η εγκυμονούσα Αθηνά Οικονομάκου δείχνει τη φουσκωμένη κοιλιά της (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος ετοιμάζονται να καλωσορίσουν στη ζωή την κορούλα τους. Το ζευγάρι έχει ήδη έναν γιο, τον Μάξιμο, που γεννήθηκε τον Μάρτιο του 2018.

Η όμορφη ηθοποιός μπαίνει στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Σε βίντεο που ανέβασε την Τετάρτη στο Instagram - το οποίο έχει μουσική επένδυση το "A Mi Manera" των Gipsy Kings, που ήταν και το τραγούδι του γάμου της -, η Αθηνά Οικονομάκου δείχνει τη φουσκωμένη κοιλιά της. Στη λεζάντα έγραψε:

«Σήμερα συνέβη αυτό... μέσα σε μια ώρα, απλά και ξεκούραστα με τους υπέροχους - ταλαντούχους φίλους μου που τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου... Έγινε η φωτογράφηση αυτής την κοιλίτσας που λίγα 24ωρα πριν μπω στον 9ο εξακολουθεί να μοιάζει με μια μπαλίτσα ακριβώς όπως την κοιλίτσα της μαμάς μου όταν ήταν έγκυος σ’ εμένα (λέει)!

Χαρούμενη που μέσα σ’ όλα πρόλαβα να το κάνω κι αυτό γιατί σε αυτή την δεύτερη εγκυμοσύνη αμφιβάλω αν έχω 3-4 φωτογραφίες που να φαίνεται η κοιλίτσα μου. Μην αφήσω παραπονεμένη την μικρή μου πριγκίπισσα... "A Mi Manera", Gipsy Kings (το τραγούδι του γάμου μας)».