Breaking News

Η εξομολόγηση της Ν. Γερμανού: «Είμαι σε μια σχέση που δε θέλω να δημοσιοποιήσω» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό του Πρωινού φιλοξενήθηκε την Τετάρτη η Ναταλία Γερμανού, η οποία εξομολογήθηκε - μεταξύ άλλων - για την προσωπική της ζωή:

«Υπήρξε μια πολύ μεγάλη περίοδος, νομίζω από τα 30 μου έως τα 45, που η προσωπική μου ζωή ήταν ανοιχτή, όπως τα καμπριολέ αυτοκίνητα που τα βλέπεις όλα. Δεν το προσπάθησα, αλλά δεν έκανα και τίποτα για να την προφυλάξω... Δεν μετανιώνω, τα χάρηκα πολύ αυτά τα χρόνια. Πιστεύω ότι δεν έκανα κάτι κακό, δεν έβλαψα κάποιον, απλά το παράκανα. Μου κόστισε γιατί με συνοδεύει η... λέξη "ρετσινιά"...

Πέρασα ένα χρονικό διάστημα απολύτως μόνη μου - δηλαδή εγώ με μένα - κι αυτό το διάστημα μου έκανε τελικά περισσότερο καλό από όσο φανταζόμουν. Βρήκα πάρα πολλά πράγματα μέσα μου, που δεν τα γνώριζα, απενοχοποίησα πολλές πτυχές του εαυτού μου, με μάλωσα για κάποια πράγματα, για άλλα με επιβράβευσα και κάπως έτσι ήρθε η ισορροπία.

Τώρα είμαι σε μια σχέση που δε θέλω να δημοσιοποιήσω... Όταν θέλεις να το προστατεύσεις - και να έχεις και τον δικό σου χρόνο και τον δικό του χρόνο και μαζί και μόνοι -, μπορείς τελικά.

Ο γάμος δεν είναι κάτι που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή. Βέβαια, να μην λέω και μεγάλες κουβέντες γιατί η ζωή έρχεται πολλές φορές να μας εκπλήξει...».

Δείτε τη συνέντευξη.