Breaking News

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε για την επιστροφή της στον ΣΚΑΪ (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το «Σου Κου Family» πρόβαλε το Σάββατο τις δηλώσεις που έκανε χθες, ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, η  Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία μίλησε για την επιστροφή της στον ΣΚΑΪ. Η όμορφη παρουσιάστρια είπε στη Μαρία Αντωνά:

«Μου έχει λείψει πάρα πολύ η επαφή με τον κόσμο, μου έχει λείψει η δουλειά μου. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που μπαίνω σε μια πολύ όμορφη και γνώριμη οικογένεια. Είμαι ευτυχισμένη που σήμερα, ημέρα της γιορτής μου, σηματοδοτείται ένα όμορφο ξεκίνημα στον ΣΚΑΙ, που έχω περάσει όμορφα και μου άλλαξε την επαγγελματική μου ζωή. Μέσα από το Survivor μου ανοίχτηκε μια πόρτα και μου δόθηκε μια ευκαιρία ξανά στην τηλεοπτική μου καριέρα».

Από την πλευρά της η Άλκηστις Μαραγκουδάκη πρόσθεσε: «Το κoρίτσι το τιμάμε σήμερα, συνεννοημένο ήταν να έρθουμε στη γιορτή της και σημαδιακό νομίζω για να πούμε κιόλας ότι ξεκινάει η συνεργασία μας. Η Κωνσταντίνα ήρθε για να μείνει, νομίζω ότι δε θα την αφήσουμε να φύγει. Δεν θα κάνει μόνο ένα πρότζεκτ, θα κάνει παραπάνω, αλλά δεν είναι ανακοινώσιμο κάτι αυτή τη στιγμή».