Breaking News

Η Α. Παναγιώταρου μίλησε για τη συμμετοχή της στη «Φάρμα» - «Δεν είμαι μια Barbie ατσαλάκωτη...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποχώρησε από τη «Φάρμα» στο επεισόδιο του περασμένου Σαββάτου, έχοντας εμφανιστεί συνολικά σε τέσσερα επεισόδια.

«Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν είναι μόνο του σαλονιού, είναι και του αλωνιού!», είχε δηλώσει με χιούμορ μετά τη μονομαχία αποχώρησης, κατά την οποία κέρδισε στις 3 πρώτες φάσεις,  οι οποίες, όμως, χάριζαν τους λιγότερους πόντους και τελικά ηττήθηκε από την Έλενα Τσικιτίκου.

Τη Δευτέρα φιλοξενήθηκε στο Πρωινό και μοιράστηκε με τους τηλεθεατές τη σύντομη εμπειρία της από τη συμμετοχή της στη «Φάρμα», ενώ εξέφρασε και το παράπονό της, τονίζοντας:

«Ο κόσμος - λογικό βέβαια - βλέπει μια όμορφη γυναίκα και πολλές φορές μένει εκεί, δηλαδή θεωρεί ότι είναι μόνο μια επιφάνεια, μια εικόνα, φρου φρου, αρώματα και τίποτα άλλο. Με ενοχλεί που πολλοί δεν βλέπουν το μέσα μου, την προσωπικότητα μου. Βέβαια, είναι δύσκολο να βγει από τις φωτογραφίες και θεωρώ πως είναι καλό να υπάρχουν τέτοιες ευκαιρίες, όπως τα ριάλιτι, για να σε μαθαίνει ο κόσμος καλύτερα. Θεωρώ ότι μέσα σε δύο εβδομάδες αυτό το πέτυχα. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για τον εαυτό μου...

Έχω χαρακτηριστικά που δεν φαίνονται στον κόσμο, όπως είναι η ευαισθησία μου. Δεν είμαι μια απρόσιτη, μια Barbie ατσαλάκωτη, που δεν λυγίζει. Το έδειξα και στα αγωνίσματα, που μου βγήκε πολύ πείσμα, δάκρυ και κλάμα... Πολύς κόσμος μπορεί να νομίζει ότι δεν προσπαθώ, δεν δουλεύω και τα βρίσκω όλα έτοιμα...».

Δείτε όσα είπε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.