Breaking News

Η Ζ. Σαπουντζάκη «ξετύλιξε» τη ζωή της: «Ο Αλέξανδρος Ωνάσης με κοίταζε, με θαύμαζε... έκανε σαν τρελός για μένα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
H Ζωζώ Σαπουντζάκη κάθισε το Σάββατο στον καναπέ του Dot και  «ξετύλιξε» τη ζωή της και την καριέρα της...

Ο πρώτος γάμος που κράτησε μόλις 3 μήνες, ο μεγάλος και αδιέξοδος έpωτας που την έκανε να φύγει στην Αμερική και η πρόταση της εταιρίας FOX που απέρριψε γιατί... ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα για να φάει μπαρμπουνάκι.

O δεύτερος γάμος της με τον δικηγόρο Ανδρέα Πολίτη, τον οποίο παντρεύτηκε το 1973, κράτησε 23 χρόνια. Όπως είπε, όταν παντρεύτηκε ήταν έγκυος, αλλά απέβαλε.

Στο τέλος της συνέντευξης μίλησε για τη γνωριμία της με τον Αλέξανδρο Ωνάση, ενώ αναφέρθηκε και στους Αριστοτέλη Ωνάση και Σταύρο Νιάρχο. Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε:

«Με τον Αλέξανδρο Ωνάση γνωριστήκαμε σε ένα κέντρο που είχε έρθει με τους φίλους του. Με κάλεσε στο τραπέζι του, μου άνοιξε μια σαμπάνια και καθίσαμε. Το μεσημέρι της επόμενης μέρας ήρθε από το σπίτι μου και πήγαμε να φάμε στη Γλυφάδα. Με κοίταζε, με θαύμαζε... σαν τρελός έκανε. Ήταν και μικρός, ήταν 17 ετών τότε κι εγώ 19...

Ο πατέρας του, ο Αριστοτέλης Ωνάσης, ερχόταν στα μαγαζιά που εμφανιζόμουν. Θυμάμαι χορεύαμε ένα βράδυ... Ήταν πολύ εpωτευμένος με την Κάλλας και μου έλεγε διάφορα πράγματα, είχαν τσακωθεί. Αλλά ήταν κύριος! Καθόταν ο Ωνάσης σε ένα τραπέζι με 20 άτομα και ο Νιάρχος μόνος του. Ο Νιάρχος γέμιζε με λίρες ένα κουτάκι από σπίρτα και μου το έστελνε για να του πω ένα τραγούδι... Αλλά ο Ωνάσης ήταν κύριος...».

Δείτε όσα είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.