Breaking News

Μηλιαρέση: Η ζωή της και η καριέρα στην τηλεόραση που έληξε άδοξα - «Με τιμώρησε που την άφησα για το μωράκι μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Τρίτης του Πάσχα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2Night Show» τη Μαίρη Μηλιαρέση, η οποία αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και στη μονάκριβη κόρη της, τη Σοφίνα.

Επίσης, αποκάλυψε πως το όνομα του «τσαμπουκά» της βγήκε όταν στα καλλιστεία του 1983 πέταξε τα λουλούδια και τον τίτλο της Αναπληρωματικής Μις Ελλάς που είχε κατακτήσει, ενώ μίλησε και για τα επαγγελματικά της σχέδια.

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια - που έγινε γνωστή και αγαπητή στο κοινό τη δεκαετία του 1990 μέσα από το «Ρουκ Ζουκ» - αναφέρθηκε στις τηλεπωλήσεις, αλλά και στην καριέρα της στην τηλεόραση που έληξε άδοξα. Συγκεκριμένα, η Μαίρη Μηλιαρέση δήλωσε:

«Το Νοέμβριο του 1996 γέννησα τη Σοφίνα και η πρόταση που είχα από το Mega ήταν να κάνω πρωινό. Ωστόσο, για να κάνω πρωινό έπρεπε να λείπω από τις 5-6 το πρωί και να γυρίζω στις 5-6 το απόγευμα. Εγώ μόλις είχα το μωρό. Δεν υπήρχε περίπτωση, ούτε μία στο εκατομμύριο, να αφήσω το παιδί μου, που μόλις το έχω γεννήσει, να μεγαλώσει μόνο του με νταντάδες, με γιαγιάδες, με θειάδες και δεν ξέρω κι εγώ με τι... Δεν πέρασε από το μυαλό μου ούτε μία στιγμή ότι θα αφήσω το παιδί. Αν μου πρότειναν κάτι άλλο, όπως το τηλεπαιχνίδι, θα το έκανα...

Είχα για τρεις σεζόν πρόταση για πρωινό από το Mega μέχρι που στο τέλος είπαν "άσε μας κoριτσάκι μου...".

Όταν το παιδί μου μεγάλωσε και πήγε στον παιδικό σταθμό, δεν μπόρεσα να επανέλθω στη δουλειά, δεν είχα τις άκρες, τις παρέες... Αυτά τα πράγματα έχουν να κάνουν με το χώρο και τις γνωριμίες. Εγώ είχα εξαφανιστεί, ήμουν στο σπίτι...

Κάποια στιγμή έκανα πρωινό στο Tempo, αλλά έκλεισε το κανάλι και δεν μπόρεσα να διεκδικήσω τα δεδουλευμένα μου...

Η τηλεόραση ήταν η δουλειά μου, την έκανα έτσι όπως έπρεπε να την κάνω, την έκανα σωστά, ήμουν συνεπής, αλλά δεν μπορούσα να αφήσω το μωράκι μου να μεγαλώνει μόνο του... Η τηλεόραση με τιμώρησε που την άφησα για το μωράκι μου. Ήταν σαν μια κακιά εpωτική σχέση... Δηλαδή, την άφησα και μετά μου έκανε νάζια... "δε σε θέλω πια"».

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο του ΑΝΤ1.