Breaking News

Μ. Αλιφέρη: «Με εξαφάνισαν τηλεοπτικά γιατί θεωρήθηκα σύμβολο του κατεστημένου... ήταν σαν να με έβαλαν στη λαιμητόμο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μαρία Αλιφέρη κάθισε την Κυριακή στον καναπέ του Dot και μίλησε για την πιο viral τηλεοπτική φράση ("σας αγαπώ") που άλλαξε τη ζωή της, ενώ θυμήθηκε τα χρόνια της απόλυτης δόξας και το απότομο "κόψιμό" της από την τηλεόραση για πολιτικές σκοπιμότητες. Επίσης, αποκάλυψε την ηλικία της και έδωσε μαθήματα ζωής μέσα από τη στάση που έχει κρατήσει όλα αυτά τα χρόνια.

Μεταξύ άλλων, η Μαρία Αλιφέρη είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο:

«Ήταν πολιτικό το θέμα, αλλά όχι γιατί ήμουν πολιτικοποιημένη. Με εξαφάνισαν τηλεοπτικά γιατί θεωρήθηκα ότι ήμουν σύμβολο του κατεστημένου. Εκείνο το διάστημα έκανα πάρα πολύ θέατρο, χειμώνα και καλοκαίρι. Το τηλεοπτικό μου "κόψιμο" ήταν σαν να με έβαλαν στη λαιμητόμο.

Δεν φανταζόμουν ότι ένα αυθόρμητο "σας αγαπώ" θα γινόταν viral. Το θεωρώ το μεγαλύτερό μου παράσημο... Αυτό ήθελα από τη δουλειά μου τελικά, να εκδηλωθεί η ψυχή και να επικοινωνήσει.

Υπήρξα πολύ κλειστό παιδί, γεμάτο ερωτηματικά... Ο άνθρωπος έχει δύο δρόμους, πρέπει να παλεύει και για την εξωτερική και για την εσωτερική του διαδρομή... Η αναζήτησή μου στη ζωή είναι το φως. Όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη βλέπω μία κυρία 70 ετών, που κρατιέται καλά. Η ψυχή δεν γερνάει, δεν μεγαλώνει...».

Δείτε τη συνέντευξη.