Breaking News

Μαρία Μενούνος: Η συγκινητική ανάρτηση για τη μητέρα της που έφυγε από τη ζωή (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μαρία Μενούνος είχε βυθιστεί στο πένθος όταν ανήμερα του Πάσχα έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη της μητέρα... Η Λίτσα Μενούνος έδινε μάχη τα τελευταία χρόνια με μία σπάνια μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο.

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφία στον Instagram, στην οποία ποζάρει με τη μητέρα της όταν έκανε χημειοθεραπείες.

«Αγαπώ αυτή τη φωτογραφία της μαμάς. Ήταν τόσο πολύ γενναία και θετική. Πάντα. Ήταν ένα υπέροχο παράδειγμα για να ακολουθήσω τη δική μου πορεία. Η περίοδος του πένθους έχει αρκετές μεταπτώσεις, πολλές από τις οποίες θα τις μοιραστώ στην εκπομπή μου (Better Together With Maria Menounos) αυτή την εβδομάδα. Είναι δύσκολο να βλέπεις κάποιον τόσο νέο να φεύγει (σωματικά) από το πλευρό σου. Ωστόσο, ξέρω ότι η μαμά μου είναι ακόμη μαζί μου», έγραψε η Μαρία Μενούνος.

Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την υποστήριξη που δείξατε σε μένα και στην οικογένειά μου. Με βοήθησε στις πιο σκοτεινές μου στιγμές. Εκτιμώ πραγματικά τις προσευχές και την καλοσύνη σας. Σας αγαπώ όλους».