Breaking News

MasterChef: Αποχώρησε ο Παναγιώτης Τζαμαλής (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο προηγούμενο επεισόδιο του MasterChef 5, οι παίκτες των δύο ηττημένων ομάδων (Μπλε και Κίτρινοι) πήραν μέρος σε μια απαιτητική, τυφλή γευσιγνωσία, με την ασυλία να κερδίζει ο Ιωάννης Αυλωνίτης.

Στο επεισόδιο της Τρίτης, οι  Παναγιώτης Τζαμαλής, Μαρίνα Ντεμολλάι, Παύλος Χάππιλος, Διονύσης Σαρακίνης και Νίκος Σκορδάκης κλήθηκαν να ετοιμάσουν tacos.

Νικητής αναδείχθηκε ο Παύλος Χάππιλος, ο οποίος πήρε τη δεύτερη ασυλία.


Οπότε, υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν οι Παναγιώτης Τζαμαλής, Μαρίνα Ντεμολλάι, Διονύσης Σαρακίνης και Νίκος Σκορδάκης, οι οποίοι διεκδίκησαν τη θέση τους στην οκτάδα.


Guest chef ήταν o Βασίλης Μουρατίδης, με το το πιάτο του (χριστόψαρο με γλάσο ντομάτας, γεμιστό κολοκυθοανθό και σαμπαγιόν από πράσινο πιπέρι) να δυσκολεύει αρκετά τους τέσσερις διαγωνιζόμενους,  που είχαν 100 λεπτά στη διάθεσή τους.


Οι κριτές αξιολόγησαν τα πιάτα και αρχικά η Μαρίνα Ντεμολλάι και κατόπιν ο Διονύσης Σαρακίνης ανέβηκαν ασφαλείς στον εξώστη, με την αποχώρηση να παίζεται ανάμεσα στον Παναγιώτη Τζαμαλή και τον Νίκο Σκορδάκη.

Η προσπάθεια που ικανοποίησε λιγότερο τους κριτές ήταν του Παναγιώτη Τζαμαλή, ο οποίος αποχώρησε από το MasterChef 5.


Οι 8 παίκτες που συνεχίζουν είναι οι: Τζιοβάνι Σκαράτζι, Μαργαρίτα Νικολαΐδη, Μαρίνα Ντεμολλάι, Νίκος Σκορδάκης, Αλέξανδρος Συνοδινός, Ιωάννης Αυλωνίτης, Παύλος Χάππιλος και  Διονύσης Σαρακίνης.