Breaking News

MasterChef: Αποχώρησε οριστικά ο Νίκος Σκορδάκης (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο προηγούμενο επεισόδιο, μετά την αξιολόγηση των πιάτων στο τεστ δημιουργικότητας, είχαν αναδειχθεί υποψήφιοι προς αποχώρηση ο Νίκος Σκορδάκης, ο Παύλος Χάππιλος και η Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε σε όλους τους παίκτες ότι ο Τζιοβάνι Σκαράτζι, ο Παύλος Χάππιλος και ο Διονύσης Σαρακίνης είναι οι μόνοι που δεν έχουν φύγει ούτε μια μέρα από το παιχνίδι.

Στη συνέχεια οι κριτές και οι παίκτες υποδέχτηκαν τον F&B chef του MasterChef, Νίκο Θωμά, Μάλιστα, τα λόγια του συγκίνησαν τον Νίκο Σκορδάκη.


Οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση (Νίκος Σκορδάκης, Παύλος Χάππιλος και Μαργαρίτα Νικολαΐδη) προσπάθησαν να αντιγράψουν το πιάτο του Νίκου Θωμά, διεκδικώντας την παραμονή τους στο MasterChef 5.


Τη μεγαλύτερη βαθμολογία απέσπασε η Μαργαρίτα, με την αποχώρηση να κρίνεται ανάμεσα στον Παύλο και τον Νίκο.

Τη χαμηλότερη βαθμολογία σημείωσε ο Νίκος Σκορδάκης, ο οποίος αποχώρησε οριστικά από το ριάλιτι μαγειρικής. Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος είχε επιστρέψει πριν από ένα μήνα περίπου, μέσα από τη διαδικασία της δεύτερης ευκαιρίας.


Οι 7 παίκτες που συνεχίζουν είναι οι: Τζιοβάνι Σκαράτζι, Μαργαρίτα Νικολαΐδη, Μαρίνα Ντεμολλάι, Αλέξανδρος Συνοδινός, Ιωάννης Αυλωνίτης, Παύλος Χάππιλος και Διονύσης Σαρακίνης.