Breaking News

MasterChef (Επεισόδιο 79) - Ιωάννης: «Ο Διονύσης είναι τοξικό παιδί» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Δευτέρας, οι 7 φιναλίστ του MasterChef 5 βρέθηκαν στους Πρόποδες της Πάρνηθας για την τελευταία τους διπλή ομαδική δοκιμασία.

Ως νικητής του Τεστ Δημιουργικότητας της περασμένης εβδομάδας, ο Διονύσης Σαρακίνης είχε στη διάθεση του τρία πλεονεκτήματα: Το πρώτο έκανε τον ίδιο αρχηγό, το δεύτερο του έδινε τη δυνατότητα να ορίσει αρχηγό για την αντίπαλη μπλε ομάδα και το τελευταίο να επιλέξει πρώτος εξασφαλίζοντας έτσι και αριθμητική υπεροχή.

Ο Διονύσης επέλεξε για αντίπαλο αρχηγό τη Μαρίνα Ντεμολλάι και τα μέλη των δύο ομάδων κλήθηκαν να αποδείξουν πόσο εύκολα προσαρμόζονται σε δύσκολες και αντίξοες συνθήκες.

Στους Κόκκινους, το τεταμένο κλίμα δεν άφησε ανεπηρέαστο τον Ιωάννη Αυλωνίτη, ο οποίος αποκάλεσε «τοξικό» τον Διονύση. Συγκεκριμένα, είπε στην κάμερα:

«Ο Διονύσης δεν είναι κακό παιδί, απλά έχει έναν τοξικό χαρακτήρα. Είναι ο χαρακτήρας που μονίμως γκρινιάζει... Περιπλέκει τα πράγματα, είναι τοξικό παιδί, οπότε εγώ με τον Διονύση δεν μπορώ να πω ότι είμαι αδερφός ή φίλος, απλά κάνουμε παρέα μέσα στο σπίτι. Δεν είδα την αρχηγία του να την παίρνει πολύ δυναμικά...».

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα (ολόκληρο το επεισόδιο 79 στο τρίτο βίντεο).