Breaking News

MasterChef - Παύλος Χάππιλος: «Η Μαρίνα δεν είναι τόσο κακιά όσο φαίνεται» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Παύλος Χάππιλος δεν κατάφερε να μπει στην τετράδα του MasterChef  5, καθώς αποχώρησε στον δεύτερο ημιτελικό... Την Τρίτη φιλοξενήθηκε στη «Φωλιά των Κου Κου», όπου μίλησε για την πορεία του στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής του Star, ενώ σχολίασε και συμπαίκτες του.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πιο αμφιλεγόμενη παίκτρια, τη Μαρίνα Ντεμολλάι, η οποία πέρασε στην τελική τετράδα, μαζί με τον Αλέξανδρο Συνοδινό, τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη και τον Διονύση Σαρακίνη.

Συγκεκριμένα, τόνισε: «Είδα διαφορά στη Μαρίνα όταν επέστρεψε. Καταλαβαίνω ότι είναι αμφιλεγόμενη... Δεν ξέραμε τι έλεγε πίσω από τις κάμερες, βλέπαμε τη Μαρίνα στο σπίτι, όπου δεν ασχολούνταν ιδιαίτερα με κανέναν. Στην αρχή είχε μία στρατηγική, αλλά μετά είδε ότι όλο αυτό της γυρνούσε boomerang και κλείστηκε στο δωμάτιό της... Εγώ γενικά την πάω τη Μαρίνα. Καταλαβαίνω ότι μερικές φορές έχει έναν επιθετικό τρόπο επικοινωνίας, αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν είναι τόσο κακιά όσο φαίνεται. Τη Μαρίνα τη συμπάθησα από την αρχή, μου αρέσουν οι δυναμικές γυναίκες».

«Ο Ιωάννης υποδυόταν έναν ρόλο μπροστά στην κάμερα. Στο σπίτι δεν ήταν τόσο επιθετικός, όσο έδειχνε στην κάμερα. Ήταν γλυκός, ήσυχος και με χιούμορ. Δηλαδή πιο πολύ σοκάρομαι με τον Ιωάννη, παρά με τη Μαρίνα», πρόσθεσε ο Παύλος.


Να σημειωθεί ότι - όπως αναφέρει το βιογραφικό του στο Star - o Παύλος έχει καταγωγή από την Κύπρο και παρά το γεγονός πως ο πατέρας του είναι διακεκριμένος σεφ, ο ίδιος δεν είχε ασχοληθεί ποτέ επαγγελματικά με τη μαγειρική. Έχοντας εργαστεί για χρόνια ως χημικός στην Αγγλία, αλλά και για μεγάλη εταιρία των social media στη Γερμανία, αποφάσισε πια να ακολουθήσει την αγάπη του για τη μαγειρική...