Breaking News

Μπαλατσινού για Κικίλια: «Ο Βασίλης είναι εξαιρετικός στην αλλαγή πάνας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας είχαν καλωσορίσει στη ζωή το γιο τους ανήμερα των Χριστουγέννων του 2020. Η παρουσιάστρια έχει και τρία παιδιά από τον προηγούμενο γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Η Τζένη Μπαλατσινού δήλωσε στην κάμερα του Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη για την καθημερινότητά της μετά τον ερχομό του γιου της:

«Η καθημερινότητα - όπως ξέρεις κι εσύ που έχεις παιδιά -, όταν έχεις και μωρό, είναι λίγο πιο ζορισμένη, πιο δύσκολα τα πράγματα. Αλλά δόξα τω Θεώ, όταν υπάρχει πρόγραμμα, τα καταφέρνουμε όλα.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι... εγώ δεν περίμενα να νιώσω τέτοια συναισθήματα. Τέταρτη φορά μητέρα και ευχαριστώ το Θεό που με ευλόγησε και τα κατάφερα. Δόξα τω Θεώ, το μωράκι κοιμάται τα βράδια.

Από τότε που σταμάτησα το θηλασμό, έχουμε μπει σε ωραίο πρόγραμμα. Ο Βασίλης βοηθάει, είναι εξαιρετικός στην αλλαγή πάνας.

Όταν γέννησα, οι γιατροί μου είπαν ότι ήμουν πολύ σπάνια περίπτωση. Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη που τα καταφέραμε, δε θέλω να επεκταθώ περισσότερο σ' αυτό. Δόξα τω Θεώ, τέλος καλό όλα καλά».