Breaking News

Ο Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη «Φωλιά των Κου Κου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την Τετάρτη ο Κρατερός Κατσούλης ξάφνιασε τους τηλεθεατές του Star, καθώς ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη «Φωλιά των Κου Κου», με την Κατερίνα Καραβάτου να μην κρύβει τη συγκίνησή της. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής και ηθοποιός είπε, μεταξύ άλλων:

«Ήθελα να ετοιμάσω κάτι, 2-3 μέρες το σκεφτόμουν, αλλά δεν μπορούσα, παρόλο που εμείς οι ηθοποιοί οφείλουμε να διαχειριζόμαστε τα συναισθήματα που νιώθουμε...

Θα το πω πολύ απλά. Σήμερα για μένα είναι η τελευταία μέρα στη "Φωλιά των Κου Κου". Φεύγω από την εκπομπή, φεύγω από την καθημερινή παρουσίαση του πρωινού. Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος, που έχει ξεκινήσει πριν από 7 χρόνια... κλείνει με πολλή χαρά, αγάπη, συγκίνηση και τρυφερότητα, γιατί ήταν δική μου επιθυμία, πολύ μεγάλη, που σεβάστηκε το Star, το κανάλι αυτό το υπέροχο.

Ήταν επιθυμία του καναλιού και δική μου να ειπωθεί πρώτα από εμένα. Ο κύριος λόγος που φεύγω τώρα και όχι στο τέλος της σεζόν είναι διότι υπάρχει μια ταινία, η "Σμύρνη μου αγαπημένη". Υπάρχει ένας πρωταγωνιστικός ρόλος εκεί, όπως και ανάγκες γυρισμάτων, που θα ήταν σχεδόν αδύνατο να πραγματοποιήσω, εάν το Star δεν μου επέτρεπε να αποχωρήσω».

Δείτε το βίντεο.