Breaking News

Οι φίλοι του Ν. Μπάρτζη μιλούν για τη συμμετοχή του στο Survivor - «Η Άννα Μαρία ήρθε μετά το έπαθλο επικοινωνίας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον περασμένο μήνα είχε γίνει μία παρανόηση σχετικά με το αν η Άννα Μαρία Βέλλη - μετά την αποχώρησή της από το Survivor - πήγε ή όχι στο σπίτι του Νίκου Μπάρτζη, προκειμένου να φάει το γαλακτομπούρεκο της μητέρας του.

Η Άννα Μαρία Βέλλη είχε ξεκαθαρίσει, μέσω Instagram: «Όχι δεν πήγα Κόρινθο... είχα κάνει μια επικοινωνία με τον αδερφό του και είπαμε "κάποια στιγμή να έρθω για το φημισμένο γαλακτομπούρεκο". Ο Νίκος μάλλον το κατάλαβε αλλιώς. Αν και τώρα το λιγουρεύτηκα».

Δύο κολλητοί φίλοι του Νίκου Μπάρτζη μίλησαν στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα», σχολιάζοντας τη συμμετοχή του στο Survivor, ενώ αποκάλυψαν ότι λίγες ημέρες μετά το έπαθλο επικοινωνίας, όπου η Άννα Μαρία είχε στείλει βίντεο - μήνυμα στον πρώην συμπαίκτη της, πήγε τελικά στο χωριό και γνώρισε τους γονείς του.

Επίσης, τόνισαν ότι τέσσερις φίλοι είχαν στείλει βίντεο για το έπαθλο επικοινωνίας, ωστόσο η παραγωγή επέλεξε το βίντεο της Άννας Μαρίας.

Μεταξύ άλλων, ευχήθηκαν ο Νίκος και ο James να φτάσουν μαζί  στον τελικό, ενώ σχολίασαν και τον Τριαντάφυλλο.

Δείτε το βίντεο.