Breaking News

Παρουσιάστε!: Επεισόδιο 57

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 24/5/21 - Επεισόδιο 57: Ο Μέγας κι η Βαρκάρη είναι μες στην καλή χαρά μετά τον αρραβώνα τους. Αλλά όταν καταλάβουν ότι ο Γούλας είναι στις μαύρες του μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του, η Βαρκάρη αποφασίζει να καθυστερήσει την μεγάλη "ανακοίνωση" για να μην του πέσει βαριά προς εκνευρισμό του ανυπόμονου Μέγα. Η Ναταλία είναι μες στα νεύρα με τον Σκορδά επειδή δεν της έκανε πρόταση γάμου κι ο Σκορδάς παρεξηγεί τα νεύρα της ως στενοχώρια που οριστικοποιήθηκε το διαζύγιό της με τον Στάθη κι η μεγάλη ρήξη στην σχέση τους είναι προ των πυλών.

Ενώ όλοι περίμεναν να είναι στα πατώματα μετά τον χωρισμό του με την Φραντζέσκα, ο Καρυπίδης μοιάζει να είναι μια χαρά. Οι φαντάροι, πεπεισμένοι ότι βρίσκεται σε άρνηση αποφασίζουν να του κάνουν intervention. Και την ίδια ώρα που η Φραντζέκσα σκαλώνει που ο Καρυπίδης είναι "καλά" με τον χωρισμό τους και μπαίνει σε δεύτερες σκέψεις, οι φαντάροι και οι ηλίθιοι χειρισμοί τους καταφέρνουν και βάζουν τον Καρυπίδη στην μεγαλύτερη κατάθλιψη που έχει περάσει...


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να δείτε τα επεισόδια, όταν εισέλθετε στον ιστότοπο του ΑΝΤ1, πρέπει να κάνετε σύνδεση ως χρήστης μέσω email, Facebook κλπ. Για τα κινητά, πρέπει να κατεβάσετε τη mobile εφαρμογή του ΑΝΤ1.

Για την αρχική σελίδα "Παρουσιάστε!" πατήστε ΕΔΩ