Breaking News

Παρουσιάστε!: Επεισόδιο 58

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τρίτη 25/5/21 - Επεισόδιο 58: Ο Γούλας παθαίνει σοκ μετά την είδηση του αρραβώνα της κόρης του με τον Μέγα. Κι ενώ αρχικά το παίζει χαρούμενος για το νέο ζεύγος, πολύ γρήγορα προσπαθεί να δημιουργήσει ενοχές στην Βαρκάρη που "αφήνει" τον πατέρα της. Η Ναταλία κι ο Σκορδάς προσπαθούν να γιατρέψουν τον Μαργαρώνη που έχει ξαναπάθει κατατονικό σοκ. Με την γιατρειά του οι δυο τους ξαναέρχονται κοντά αλλά ταυτόχρονα ξεκινάει μια μεγάλη αβεβαιότητα για το μέλλον τους.

Οι φαντάροι, μαθαίνοντας ότι η Φραντζέσκα ενδιαφέρεται να τα ξαναβρεί με τον Καρυπίδη, πασχίζουν να τον επαναφέρουν στα ίσα του για το μεγάλο "ραντεβού". Αλλά η ζημιά μπορεί να έχει ήδη γίνει. Ο Μέγας ετοιμάζει το πομπώδες "πάρτυ αρραβώνα" για εκείνον και την Βαρκάρη. Εκείνη όμως έχει αρχίσει να μπαίνει σε δεύτερες σκέψεις, επηρεασμένη απ' τους χειρισμούς του πατέρα της. Κι όταν ο Μέγας κι ο Γούλας κονταροχτυπηθούν για την Βαρκάρη, μια μεγάλη απόφαση θα τινάξει τα σχέδια όλων για τα καλά...


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να δείτε τα επεισόδια, όταν εισέλθετε στον ιστότοπο του ΑΝΤ1, πρέπει να κάνετε σύνδεση ως χρήστης μέσω email, Facebook κλπ. Για τα κινητά, πρέπει να κατεβάσετε τη mobile εφαρμογή του ΑΝΤ1.

Για την αρχική σελίδα "Παρουσιάστε!" πατήστε ΕΔΩ