Breaking News

Περιμένουν δίδυμα η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγες ημέρες, η Όλγα Κεφαλογιάννη είχε ανακοινώσει, με ανάρτησή της στο Instagram, ότι παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της Μίνωα Μάτσα... Ο γάμος ήταν πολιτικός και έγινε στις Σπέτσες τη Δευτέρα του Πάσχα 3 Μαΐου.

Στη συνέχεια η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αποκάλυψε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ότι ετοιμάζονται να γίνουν γονείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «On Time», η χαρά του ζευγαριού θα είναι διπλή, καθώς η Όλγα Κεφαλογιάννη είναι έγκυος σε δίδυμα.


Η Όλγα Κεφαλογιάννη είχε δηλώσει στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα»: «Είναι όμορφο να γίνεσαι μητέρα τη στιγμή που πραγματικά το θέλεις. Η μητρότητα είναι για κάθε γυναίκα ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής της. Περιμένω να βιώσω αυτήν τη μοναδική ευτυχία. Για τις γυναίκες καριέρας η μητρότητα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Για το πώς μπορείς να τα ταιριάξεις όλα. Χαίρομαι που ασχολούμαι με την πολιτική ενώ μπαίνω σε έναν άλλον ρόλο ζωής. Οι πολιτικοί οφείλουμε να συμβάλουμε σε έναν καλύτερο κόσμο που θα κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας. Αυτός είναι και ο σκοπός του “Κέντρου Μελετών Πολιτικής για το Φύλο και την Ισότητα” του οποίου είμαι Πρόεδρος. Η μητρότητα δεν έχει ηλικία. Σε εποχές που οι γυναίκες εργάζονται και καταξιώνονται σε επαγγελματικούς στίβους, κερδίζοντας θέσεις και επαγγελματικές περγαμηνές, ο ρόλος της μητέρας έρχεται τη στιγμή που η ίδια το θέλει».