Breaking News

Πηνελόπη Πιτσούλη: «Με τον άντρα μου είμαστε 56 χρόνια μαζί» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη στο «The 2Night Show», η Πηνελόπη Πιτσούλη μίλησε για την πολυετή καριέρα της στην υποκριτική.

Μεταξύ άλλων, η αγαπημένη ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», σχολίασε τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου, ενώ αναφέρθηκε και στην οικογένεια που έχει δημιουργήσει, στα παιδιά και τα εγγόνια της, καθώς και στον πολυαγαπημένο της σύζυγο και σεναριογράφο, Γιώργο Χασάπογλου, με τον οποίο είναι μαζί 56 χρόνια.

«Με τον άντρα μου είμαστε 56 χρόνια μαζί... Ήταν η πρώτη μου σχέση, παντρευτήκαμε μικροί, μόλις είχα μπει στα 19 μου. Με τον Γιώργο έχουμε 7 χρόνια διαφορά ηλικίας», είπε η Πηνελόπη Πιτσούλη.

Και αποκάλυψε για τη γνωριμία τους: «Πήγαινα φροντιστηριακά σε μια δραματική σχολή. Μου ζήτησε να του πάω ένα κείμενο... Πήγα στην έκθεση στη Θεσσαλονίκη, όπου γινόταν δοκιμαστικά και ρώτησα "Πού θα βρω τον κ. Χασάπογλου;". Και μου απάντησε "Αν σου πω θα με παντρευτείς;". Μου είπε "εγώ είμαι" και την επόμενη μέρα ήρθε και με ζήτησε. Η μητέρα μου ήταν έξαλλη, νόμιζε ότι τον ήξερα από πριν και δεν το είχα πει...».

«Το βράδυ έρχεται και με σκεπάζει για να δει αν είμαι ζωντανή, φοβάται μην πάθω τίποτα», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο.