Breaking News

Σοκάρει η δολοφονία του Τάσου Μπερδέση - Εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον γνωστό πυγμάχο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σοκάρει η δολοφονία του Πατρινού πυγμάχου Τάσου Μπερδέση. Άγνωστοι τον εκτέλεσαν το πρωί της Δευτέρας στη Βάρη. Είχε κερδίσει το ριάλιτι επιβίωσης «Survival Secret».

Όπως μετέδωσε το Ionian Channel, όλα συνέβησαν έξω από τον πυγμαχικό σύλλογο «Αίολος», που βρίσκεται επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου 22. Το θύμα βρισκόταν στο αυτοκίνητό του, όταν άγνωστοι τον πλησίασαν με ένα πολυτελές τζιπ και τον πυροβόλησαν στο κεφάλι. Μάλιστα, ο τρόπος εκτέλεσής του παραπέμπει σε συμβόλαιο θανάτου.  

Το περιστατικό, όπως φαίνεται, ανήκει στον «πόλεμο» που έχει ανοίξει εδώ και μήνες στον χώρο της νύχτας. Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Ο Τάσος Μπερδέσης, γνωστός πυγμάχος, είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη πριν από μερικά χρόνια, όταν είχε κερδίσει το ριάλιτι επιβίωσης «Survival Secret», που ολοκληρώθηκε - μετά από τρεις μήνες - στις 21 Δεκεμβρίου του 2017.

Το θύμα, το 2008, καταδικάστηκε στην Πάτρα για υπόθεση κυκλώματος της νύχτας. Για ένα διάστημα υπήρξε φυγόδικος, ωστόσο εν τέλει εξέτισε ποινή φυλάκισης. Κατά το παρελθόν υπήρξε πυγμάχος, ενώ κατά καιρούς διατηρούσε σχέσεις με γνωστά μοντέλα.

Πρόκειται για το δεύτερο αιματηρό περιστατικό που εκτυλίσσεται μέσα σε ένα 24ωρο, καθώς χθες Κυριακή σημειώθηκε η δολοφονία ενός άνδρα αλβανικής καταγωγής στα Σεπόλια...