Breaking News

Survivor: «Λύγισε» ο James στις πρώτες δηλώσεις του για τον Ν. Μπάρτζη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τις πρώτες δηλώσεις του μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor έκανε στην εκπομπή «Love it» o James Καφετζής, ο οποίος συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στο φίλο του Νίκο Μπάρτζη. Συγκεκριμένα, είπε:

«Με τον Νίκο εδώ και καιρό δεν ήμασταν καλά και συζητούσαμε τι θα κάνουμε... Υπήρχε ένα ροντέο συναισθημάτων, μία ήμουν εγώ και μία ο Νίκος... Είπα στο Νίκο "Δεν αντέχω άλλο, θέλω να φύγω. Ξέρω ότι κι εσύ θέλεις να φύγεις, αλλά η διαφορά μας είναι ότι εγώ πέτυχα το στόχο μου, ενώ εσύ μπήκες για να κερδίσεις το έπαθλο".

Πριν μπούμε στο συμβούλιο του ζήτησα συγγνώμη και του υποσχέθηκα ότι θα τον υποστηρίζω όταν βγω έξω. Του είπα ότι θα βρω την Άννα Μαρία και θα τον στηρίζουμε μέχρι το τέλος γιατί είναι το πιο αληθινό παιδί. Θα πάω στο χωριό του και θα φάω από το γαλακτομπούρεκο της μαμάς του. 

Σκεφτόμουν καιρό να αποχωρήσω, ένιωθα ότι με έχει "ρουφήξει" το παιχνίδι. Το να χάσω τον εαυτό μου και το μυαλό μου για μένα είναι κόκκινη γραμμή. Αυτό με οδήγησε στο να πω "τέλος". Ο Νίκος ήξερε ότι θα αποχωρήσω, αλλά ήλπιζε ότι τελευταία στιγμή θα αλλάξω γνώμη. Οι άλλοι ή θα προσπαθήσουν να τον "φάνε" ή επειδή έχουν καταλάβει ότι είναι δημοφιλής, θα γυρίσουν πάλι τη μπιφτέκα.

Ο Τριαντάφυλλος είχε πει στον Νίκο ότι το ποσοστό δημοφιλίας του είναι 85% και το δικό μου 15%.  Γι' αυτό κατηγορούσαν μόνο εμένα. 

Είχαμε πει με τον Νίκο ότι όποιος κέρδιζε το έπαθλο, θα έκανε στον άλλον ένα καλό δώρο. Αν φτάναμε και οι δύο στον τελικό θα μοιραζόμασταν το έπαθλο.

Η Μαριαλένα μας είχε πει πολλά αμφιλεγόμενα πράγματα για τον Σάκη. Είχα πει στη Μαριαλένα "Αν είναι να σου ρημάζει την ψυχολογία να τον βγάλουμε υποψήφιο". Δεν γνώριζα τότε αν ο Σάκης είναι καλός αγωνιστικά... Με τον Νίκο λέγαμε ότι η Μαριαλένα μας θυμίζει κακιά Μεξικάνα πρωταγωνίστρια. Δεν παρασύρεται από τον Σάκη, μια χαρά ξέρει τι κάνει, δεν είναι κουτή. Η Μαριαλένα άλλαξε τη στάση της γιατί της είπαν πράγματα από έξω. Σίγουρα ο Σάκης της μετέφερε πληροφορίες, απλά έβαζε μπροστά τον Ταβλαδάκη. Στην αρχή η σχέση του Σάκη με τη Μαριαλένα ήταν κόλπο δημοσιότητας, δηλαδή "Δεν υπάρχει love story, έλα να το πουλήσουμε εμείς". Τώρα είναι πολύ πιο κοντά από ό,τι ήταν στην αρχή... Έχω απορία αν θα θέλει ο Γιώργος Λιβάνης να της μιλήσει...

Ο Γιώργος Ταβλαδάκης είχε πει ότι είμαστε τα πιο μισητά άτομα στην τηλεόραση. Ο καημένος έφυγε νύχτα. Είχε δηλώσει συμμετοχή άλλες τρεις φορές, ήθελε να κάνει καριέρα Survivor...».