Breaking News

Survivor: Η ενόχληση του Κόρομι για τη στάση Ασημακόπουλου - Καρολίνας και η αποθέωση από τον... Τριαντάφυλλο (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δεν διανύουν και τις καλύτερες ημέρες στο Survivor οι Amigos, με τον Γιώργο Κόρομι να δείχνει ότι αλλάζει στάση απέναντι στον Γιώργο Ασημακόπουλο και την Καρολίνα Καλύβα. Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο της Δευτέρας, είπε - μεταξύ άλλων - στην κάμερα της παραγωγής:

«Έχω ενοχληθεί με τη συμπεριφορά του Ασημακόπουλου και της Καρολίνας... Η Καρολίνα έκλαιγε χθες κι έλεγε δεν μπορώ την αρνητική ενέργεια και τις ήττες... Δεν ξέρει να χάνει και την ενοχλεί περισσότερο όταν χάνει από την Ελένη, που θεωρητικά είναι φίλη της. Και είδα έναν Ασημακόπουλο να γλείφει την Ελένη, που πριν από μία μέρα δεν ήθελε να τη βλέπει γιατί συζητούσε για το Μαϊάμι».

Ο Ηλίας Μπόγδανος φάνηκε να συμφωνεί με την ενόχληση του Κόρομι. Από την πλευρά του ο Τριαντάφυλλος σχολίασε στην κάμερα, αναφερόμενος στην αλλαγή στάσης του Κόρομι:

«Ο Κόρομι είναι μάγκας γιατί επιτέλους είπε αυτό που βλέπει. Ένας amigos για κάποιον άλλο amigos, δεν γλείφει ο ένας τον άλλον και βγαίνει κάποιος και λέει την αλήθεια...».

Στο μεταξύ ο Κόρομι έπιασε ένα μεγάλο σαλάχι βάρους περίπου 25 κιλών, όπως είπε ο ίδιος, το οποίο απόλαυσαν τελικά όλοι οι παίκτες.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα.