Breaking News

Survivor: Η Χριστίνα Κεφαλά παίρνει θέση και στηρίζει τον James (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με αφορμή τη στοχοποίηση του James Καφετζή από τους υπόλοιπους παίκτες, αλλά και τα όσα είπε εναντίον του στο τελευταίο συμβούλιο ο Παύλος Γαλακτερός, το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα η Χριστίνα Κεφαλά, που αποχώρησε από το Survivor, πήρε θέση μέσω story στο Instagram.

Η Χριστίνα δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις με τον James και τον Νίκο Μπάρτζη, ωστόσο τώρα φαίνεται να τους στηρίζει. Συγκεκριμένα, είπε:

«Βλέπω τόση ώρα το Survivor και δε μπορώ να μείνω με κλειστό το στόμα. Συγχωρέστε με, δε γίνεται... Θέλω να μου πείτε κάτι. Ποιοι είναι τελικά οι κ@λ@τούμπες στο Survivor 2021; Γιατί νομίζω τους έκαναν όλοι παρέα τον James και τον Νίκο. Τι έχουν πάθει τελευταία και ο Νίκος και ο James είναι απομακρυσμένοι και δεν είναι πλέον παρέα τους; Ας μου εξηγήσει κάποιος. Ας τους ψηφίζουν αγωνιστικά, αφού παρέα τους έκαναν...

Θα σας πω κάτι ακόμη, επειδή τα έχω ζήσει σχεδόν όλα τα παιδιά, εκτός από την Κόκκινη ομάδα που δεν ήμουν καιρό μαζί τους. Ο James όταν παίζει έναν αγώνα δίνει τον εαυτό του ολόκληρο για να φέρει τον πόντο. Σ' αυτό θα διαφωνήσω με τα παιδιά που τον κατηγορούν ότι ήθελε να χάσει εσκεμμένα... Ο James πάντα έφερνε πόντους και απορώ γιατί το κάνουν αυτό τώρα...».