Breaking News

Survivor - Μαριαλένα σε τηλεθεατές: «Μην τον λυπάστε τον James, είναι στρατηγική για να τον στηρίξετε» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μία ακόμη επίθεση στον James Καφετζή από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία έκανε έκκληση στο τηλεοπτικό κοινό να μην τον λυπηθεί σε μία ενδεχόμενη ψηφοφορία. Συγκεκριμένα, είπε στην κάμερα του Survivor:

«Τον τελευταίο καιρό ο James δεν έχει κάνει κάτι τρανταχτό, αλλά έχει κάνει πάρα πολλά πράγματα στο παρελθόν. Έχει σκεφτεί κι έχει πράξει εις βάρος ατόμων εδώ μέσα. Η στρατηγική είναι το μεγαλύτερό του όπλο εδώ.

Με ενοχλεί λίγο ο τρόπος του, που είναι ειρωνικός, εριστικός και έχει έπαρση. Στις αρχές του παιχνιδιού το έκανε πολύ φανερά, ενώ τώρα, ίσως επειδή έχει πάρει κάποια μηνύματα, έχει αλλάξει τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς. Έτσι είναι ο James...

Ένα άλλο πράγμα που με ενοχλεί πολύ είναι ότι τον Νίκο τον χρησιμοποιεί ξεκάθαρα. Θεωρώ ότι δεν είναι πραγματικοί φίλοι. Ο Νίκος τον νιώθει φίλο και φαίνεται καλό και γνήσιο παιδί, αλλά ο James τον χρησιμοποιεί για να μείνει κι άλλες εβδομάδες στο παιχνίδι... Επιλέξουν τη μοναξιά τους και να μην μπαίνουν στο σύνολο, ωστόσο λένε ότι εμείς δεν τους μιλάμε...

Μην τον λυπάστε, είναι στρατηγική του James να είναι μειονότητα με τον Νίκο για να τον στηρίξετε σε μία ενδεχόμενη ψηφοφορία… Κάνει "μπαμ", πρέπει να το δείτε κι εσείς, μην τα λέω μόνο εγώ... Αυτός είναι ο James κι ελπίζω αυτό να φαίνεται προς τα έξω».