Breaking News

Survivor: Ο Αλέξης Παππάς μίλησε για όλα - «Ήταν κίνητρο να έχω αντίπαλο τον James, είναι αξιόλογο παιδί» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο «Καλό Μεσημεράκι» φιλοξενήθηκε την Πέμπτη ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος μίλησε για τη συμμετοχή του στο Survivor.

«Είχα ένα ύφος καυστικό, μερικές φορές ακολουθούσα ένα ρολάκι... Αν ήμουν χειριστικός γιατί δεν απέτρεψα την τελευταία φορά να μην ψηφιστώ;... Εμείς ήμασταν και οι παίκτες και τα πιόνια.... Μήπως τελικά δεν είχα τόσο άδικο; Γιατί αυτά που έλεγα ήταν η αλήθεια», είπε ο ηθοποιός.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο περιστατικό με τον Chris Σταμούλη, τονίζοντας ότι, λόγω πείνας, πήγαν μέσα στο δάσος για να ψάξουν για τροφή.

Όσον αφορά τον James Καφετζή, που αποχώρησε οικειοθελώς και τον οποίο είχε ως στόχο να διώξει από το παιχνίδι όταν ο ίδιος βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο, σημείωσε:

«Ο James έλεγε ότι είμαι ανήθικος, με την πρώτη ευκαιρία πέταγε και τη δικιά του ατάκα πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Ο James είναι ένα πανέξυπνο παιδί και ήταν ένα καλό κίνητρο για μένα να έχω έναν παίκτη με τον οποίο έρχομαι και σε μια ρήξη, σεβασμός. Είναι αξιόλογο το παιδί. Δεν είδα το επεισόδιο, αλλά άκουσα ότι έφυγε. Έφτασα κι εγώ στο σημείο να πω ότι "Φτάνει, μέχρι εδώ, δεν αντέχω άλλο σε αυτή τη φάση"... Για το "καρκίνωμα", που είχα πει για τον James, δεν ήθελα να περάσω κανένα μήνυμα στους ανθρώπους που ταλαιπωρούνται με αυτή την ασθένεια. Τον είχα στο μυαλό μου σαν ένα ξεχωριστό σώμα, έτσι το εννοούσα. Δεν έχω πρόβλημα με κανένα από τα παιδιά. Δεν έχω πρόβλημα να βρεθούμε και να συζητήσουμε με τον James και το Νίκο».

«Πιστεύω ότι στον τελικό θα φτάσουν ο Σάκης, ο Ηλίας και η Μαριαλένα», κατέληξε ο Αλέξης Παππάς.

Δείτε το βίντεο.