Breaking News

Survivor: Ο James ανακοίνωσε ότι αποχωρεί οικειοθελώς - «Λύγισε» ο Νίκος Μπάρτζης (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο συμβούλιο του Survivor, με το οποίο ολοκληρώθηκε το επεισόδιο της Τρίτης, έγινε αυτό που είχε ήδη διαρρεύσει: Ο James Καφετζής ανακοίνωσε ότι αποχωρεί οικειοθελώς.

Μετά την ήττα των Μπλε και στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, οι παίκτες της ομάδας κλήθηκαν εκ νέου να ψηφίσουν.

Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν ήδη ο Γιώργος Κόρομι. Από την ψηφοφορία τις περισσότερες αρνητικές ψήφους πήρε ο James Καφετζής, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης, που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, υπέδειξε τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση θα ήταν ο Γιώργος Κόρομι, ο James Καφετζής και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ωστόσο η διαδικασία διακόπηκε.

Ο James ανακοίνωσε ότι αποχωρεί, τη στιγμή που ο φίλος του Νίκος τον παρακολουθούσε συγκινημένος. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Τους 5 μήνες που είμαι στο παιχνίδι, σωματικά έχω εξαντληθεί. Έχω πρόβλημα και στη μέση μου, που δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω αυτό που θέλω στο 100%, που έκανα πάντα. Αλλά όταν θέλει η ψυχή και το μυαλό, το σώμα ακολουθεί...

Αλλά αυτό που με προβληματίζει εδώ και αρκετό καιρό είναι ότι το πιο πολύτιμο πράγμα που έχω είναι ο εαυτός μου και το μυαλό μου. Με τον καιρό νιώθω ότι αρχίζω και το χάνω επειδή έχω ρουφηχτεί από το παιχνίδι τόσο πολύ. Πλέον οι σκέψεις μου και τα όνειρά μου αφορούν το Survivor... Αρχίζω να ξεχνάω αναμνήσεις από την έξω ζωή... Το μυαλό μου είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχω και πραγματικά το σέβομαι αυτό...

Επειδή νιώθω ότι ο δρόμος θα είναι ακόμα μακρύς θέλω να είμαι εγώ αυτός που θα αποχωρήσει από το Survivor. Το Survivor έχει έρθει σε ένα τέλος για μένα. Αν έχω στεναχωρήσει κάποιον το έχω κάνει άθελά μου και πραγματικά ζητώ συγγνώμη...».

Στη συνέχεια ο James ξέσπασε σε δάκρυα, ενώ ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ακυρώνεται η διαδικασία αποχώρησης, με τη Μαριαλένα κα τον Κόρο να παραμένουν στο παιχνίδι.

Στο τέλος ο James αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, άλλαξε μπλούζες με τον Νίκο - ο οποίος έδειξε να "λυγίζει" συναισθηματικά - και αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Δείτε τα βίντεο.