Breaking News

Survivor: Ο Καλίδης διαψεύδει το ρεπορτάζ του Λιάγκα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μέσα από βίντεο που ανέβασε στο κανάλι του στο Youtube, ο Πάνος Καλίδης διαψεύδει το ρεπορτάζ που μετέφερε στο Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ανέφερε την Παρασκευή - επισημαίνοντας πως οι πληροφορίες που έμαθε είναι διασταυρωμένες - ότι μετά από αντιπαράθεσή τους ο James Καφετζής, ο Νίκος Μπάρτζης και η Άννα Μαρία Βέλλη θεώρησαν υπερβολικά όσα είπε εναντίον τους ο Πάνος Καλίδης και απαίτησαν από την παραγωγή να τον διώξουν.

Και πρόσθεσε: «Η παραγωγή τα έβαλε σε μία ζυγαριά και αποφάσισε να "θυσιάσει" τον Πάνο Καλίδη. Του είπαν "Για να μην σε τσαλακώσουμε, για να μη φανεί ότι εμείς σε κάνουμε να αποχωρήσεις, πες ότι κουράστηκες και αποχωρείς". Γι’ αυτό κατά την αποχώρηση ο Πάνος Καλίδης ζήτησε συγγνώμη αν στενοχώρησε κάποιους».

Από την πλευρά του ο Πάνος Καλίδης απάντησε χθες, το απόγευμα της Παρασκευής: «Φίλοι μου γεια σας. Kάνω αυτό το βίντεο γιατί, μετά από πολλά μηνύματά σας, αναγκάστηκα να βγω να σας απαντήσω για τις συνθήκες που έφυγα από το Survivor. Σήμερα ακούστηκε ότι η παραγωγή με έδιωξε κατόπιν απαίτησης κάποιων συμπαικτών μου. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, από το Survivor έφυγα γιατί κουράστηκα ψυχολογικά, σωματικά και ψυχικά. Μου έλειψε πολύ η οικογένειά μου. Έχω να θυμάμαι πάρα πολλές καλές στιγμές, αλλά και κακές λόγω των συνθηκών, γι' αυτό και επεδίωξα και βρέθηκα με όλα τα παιδιά που έχουν αποχωρήσει. Θα κοιτάξω να βρεθώ και με όσους αποχωρήσουν από εδώ και πέρα. Ευχαριστώ πολύ».

Δείτε το βίντεο.