Breaking News

Survivor: Ο Λιανός διαψεύδει τις φήμες για τον Μπόγδανο - H Μ. Κάσδαγλη ξεκαθαρίζει για τη ρήτρα στα συμβόλαια (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τις εξελίξεις στο Survivor μίλησε ο Γιώργος Λιανός στον Sfera 102.2, όπου διέψευσε τις πληροφορίες που ήθελαν τον Ηλία Μπόγδανο να ζητά από την παραγωγή να αποχωρήσει οικειοθελώς.

«Δεν ισχύει αυτό που λένε για τον Μπόγδανο, μπoύρδα είναι. Πολλοί παίκτες έχουν φτάσει σε φάση ότι "δεν την παλεύω άλλο", αλλά ο Ηλίας ποτέ», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης.

Επίσης, σχολίασε τα δημοσιεύματα σχετικά με τα συμβόλαια των παικτών, τονίζοντας ότι δεν γνωρίζει αν ισχύουν αυτά που ακούγονται για τις ρήτρες.

«Δεν το ξέρω και απορώ πώς το ξέρουν κάποιοι... Δεν έχω δει συμβόλαιο», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Να σημειωθεί ότι πριν λίγο καιρό οι πληροφορίες ανέφεραν πως - μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Πάνου Καλλίδη - ενεργοποιήθηκε μία ρήτρα στο συμβόλαιο, που αποτρέπει πλέον τους παίκτες να αποχωρήσουν οικειοθελώς, εκτός αν συντρέχουν λόγοι υγείας. Μάλιστα, οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο παίκτης που θα αποχωρήσει οικειοθελώς ίσως κληθεί να πληρώσει στην παραγωγή ένα μέρος από τα χρήματα που έχει ήδη κερδίσει.

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη, που ήταν καλεσμένη στο «Ευτυχείτε», ουσιαστικά επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για τη ρήτρα στο συμβόλαιο.

«Προφανώς, οπουδήποτε κι αν είσαι και έχεις υπογράψει ένα συμβόλαιο και θέλεις να αποχωρήσεις, υπάρχουν κάποια φάουλ. Εκτός αν το εγκρίνει γιατρός...», τόνισε η πρώην παίκτρια του Survivor.

Δείτε το βίντεο.