Breaking News

Survivor - Ζευγολατιό Κορινθίας: Δάκρυα για τον Ν. Μπάρτζη - «Στείλαμε ένα παιδί γερό και μας έρχεται τραυματισμένος» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στον τόπο καταγωγής του Νίκου Μπάρτζη, στο Ζευγολατιό Κορινθίας, βρέθηκε η κάμερα του Πρωινού. Οι συγγενείς και οι συντοπίτες του, του ετοιμάζουν θερμή υποδοχή μετά την αποχώρησή του από το Survivor, καθώς αρνήθηκε να παραμείνει και να μην αγωνίζεται, μιας και έχει σοβαρό τραυματισμό στα γόνατά του.

Δακρυσμένη, η θεία του Αγγελική Μπάρτζη είπε στη Μαίρη Αρώνη: «Κλαίγαμε τη στιγμή της αποχώρησης, πολύ συγκινητική... Είναι χτυπημένος, περιμένουμε να δούμε πώς θα είναι, τι έχει. Εμείς στείλαμε ένα παιδί μια χαρά. Δεν ξέρω, η παραγωγή δεν φέρθηκε σωστά; Δεν ξέρω... Και ψυχολογικό πόλεμο είχαμε από μέσα. Τα παιδιά τα είχαν στη γωνία από την παραγωγή. Από την ομάδα στρατηγικές είναι αυτές, τα κάνουν. Η παραγωγή έπρεπε κάτι να κάνει, αλλά είναι η τηλεθέαση. Στην τηλεθέαση... παίζουμε».

«Στείλαμε ένα παιδί γερό και μας έρχεται τραυματισμένος. Γιατί έχει ήθος και δεν μπορούσε να καθίσει στον πάγκο. Γι’ αυτό αγωνιζόταν και τραυματισμένος. Αποφάσισε να φύγει γιατί δεν μπορούσε άλλο, πονάει πολύ. Ο Νίκος θα ήταν σίγουρα στον τελικό» είπε βουρκωμένος ο θείος του Γιώργος Τριανταφύλλου.

Δείτε το βίντεο.