Breaking News

Τάμτα: Η ζωή της, η καριέρα της και η απάντηση σχετικά με τη δισκογραφική της εταιρεία (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αργά το βράδυ της Πέμπτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2Night Show» την Τάμτα, στην οποία επιφύλαξε μία «πλατινένια έκπληξη».

Όταν ρωτήθηκε ποιος είναι ο λόγος που ανήκει στη Minos EMI και όχι στην Panik Records (λόγω της σχέσης της με τον Πάρη Κασιδόκωστα, που είναι συνιδρυτής της εταιρείας μαζί με τον Γιώργο Αρσενάκο), η ταλαντούχα τραγουδίστρια απάντησε λιτά:

«Νομίζω ότι δεν χρειάζεται πολλή εξήγηση αυτό το πράγμα. Είμαι στη Minos EMI από την αρχή της καριέρας μου και στηρίζω την απόφασή μου».

Η Τάμτα αναφέρθηκε στην επιτυχημένη της πορεία στη μουσική, τόνισε πώς θέλει να ξεφορτωθεί τη διακριτικότητα που τη διακατέχει από μικρό παιδί, ενώ περιέγραψε πώς πέρασε την περίοδο της καραντίνας.

Σε ερώτηση αν σκέφτεται το ενδεχόμενο να ξανακάνει οικογένεια, σημείωσε: «Δεν έχω καθόλου στα σχέδια μου να ξανακάνω οικογένεια. Είναι σαν να έχω οικογένεια, έξι χρόνια μαζί είμαστε. Δεν κάνουμε απαραίτητα αυτές τις κουβέντες με τον σύντροφό μου και δεν κανονίζω τίποτα. Είμαι πάρα πολύ καλά και... βλέπουμε. Είμαι σε αυτή τη φάση. Ποτέ δεν ξέρεις γενικά στη ζωή σου και καλά λένε "ποτέ μη λες ποτέ"...».

Μεταξύ άλλων, η Τάμτα δήλωσε πως θα ξαναπήγαινε με χαρά στη Eurovision, καθώς για εκείνη ήταν ένα παιδικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Δείτε τη συνέντευξη.