Breaking News

Το «φλΕΡΤ» ταξιδεύει στην Ιταλία

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το «φλΕΡΤ», το καθημερινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της ΕΡΤ1, με τη Νάντια Κοντογεώργη, ταξιδεύει στην Ιταλία.

Από τη Δευτέρα 10 έως την Παρασκευή 14 Μαΐου οι φίλοι της εκπομπής θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε αξιοθέατα της γειτονικής χώρας, να μάθουν τα τελευταία νέα από το διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου, που θα διεξαχθεί σε μια υπέροχη πόλη του ιταλικού βορρά, καθώς και να «δοκιμάσουν» γαστρονομικές απολαύσεις, αλλά και άλλες εκπλήξεις.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή θα επισκεφθεί την πανέμορφη μεσαιωνική πόλη Peveragno, όπου θα διεξαχθεί το διεθνές φεστιβάλ κινηματόγραφου AmiCorti, το οποίο φέτος περιλαμβάνει και μια ελληνική συμμετοχή.

Το «φλΕΡΤ» θα επισκεφτεί ακόμα το «ναό» της Έβδομης Τέχνης στην Ιταλία, το Μουσείο Κινηματογράφου στο Τορίνο, καθώς και το υπέροχο Teatro Toselli, στην περιοχή του Κούνεο. Θα δοκιμάσει, επίσης, ιταλικές γεύσεις και τα φημισμένα ιταλικά κρασιά, αφού ένα ταξίδι στη γειτονική μας χώρα, χωρίς αυτές τις απολαύσεις, δεν είναι ολοκληρωμένο.

Και οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν, καθώς για όλη την επόμενη εβδομάδα, καθημερινά στις 16:00, το «φλΕΡΤ» θα βρίσκεται στην όμορφη Ιταλία.