Breaking News

Βασίλης Καρράς για Πασχάλη Τερζή: «Δεν έχουμε αδελφικές σχέσεις, δυστυχώς...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξένησε στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Βασίλη Καρρά, ο οποίος αφηγήθηκε την περιπετειώδη διαδρομή του.

Μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής αναφέρθηκε στις δυσκολίες που βίωσε στο ξεκίνημά του.

«Τα παράτησα ένα χρόνο γιατί... κουράστηκα με τα "μαχαιρώματα". Όταν ήρθα στην Αθήνα, έφαγα πάρα πολύ μεγάλο πόλεμο. Δηλαδή δεν γράφονται σε βιβλίο αυτά που έφαγα εγώ. Να φανταστείς ότι αναγκάστηκα να βάλω φρουρά στο σπίτι μου. Τι δουλειά έχω με την φρουρά εγώ, να βάλω δύο - τρία άτομα, που δεν πείραξα άνθρωπο στη ζωή μου; Όταν δεν έχεις πειράξει άνθρωπο και είσαι καθαρός, λες "γιατί, αφού δεν μπήκα στα πόδια κανενός;". Πέρασα τρία χρόνια πάρα πολύ δύσκολα μέχρι που αναγκάστηκα να πουλήσω το σπίτι μου και να πάω σε διαμέρισμα για να ησυχάσω. Δεν χρειάζεται να πω πράγματα πιο βαθιά», είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Καρράς.

Επίσης, αποκάλυψε με... πικρία για τη σχέση του με τον Πασχάλη Τερζή, με τον οποίο τους συνέδεε μια δυνατή φιλία:

«Πιστεύω ότι ο Πασχάλης θα επιστρέψει και θα κάνει μια - δυο συναυλίες. Ο λαός το χρειάζεται, αλλά και ο ίδιος το χρειάζεται. Δεν έχουμε αδελφικές σχέσεις - δυστυχώς - και αυτό το γεγονός με λυπεί πάρα πολύ. Δεν έμαθα ποτέ το "γιατί"... Να τον έχει ο Θεός γερό και να είναι καλά. Εγώ τον αγαπώ, γιατί μεγαλώσαμε μαζί και περάσαμε τα ίδια βάσανα...».

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο του ΑΝΤ1.