Breaking News

Your Face Sounds Familiar - Τελικός (Επεισόδιο 11): Νικήτρια η Τάνια Μπρεάζου (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αργά μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής 30 Μαΐου ολοκληρώθηκε στον ΑΝΤ1 ο All Star τελικός του «Your Face Sounds Familiar», στον οποίο αναδείχθηκε μεγάλη νικήτρια η Τάνια Μπρεάζου. 

Η Μαρία Μπεκατώρου υποδέχθηκε τους κριτές, Τάκη Ζαχαράτο, Μιχάλη Ρέππα, Κατερίνα Παπουτσάκη και Κωστή Μαραβέγια, αλλά και τους καλλιτέχνες της all star version του «Your Face Sounds Familiar». 

Οι τέσσερις φιναλίστ - Θανάσης Αλευράς, Ίαν Στρατής, Ησαΐας Ματιάμπα και Τάνια Μπρεάζου - διαγωνίστηκαν για τελευταία φορά στη σκηνή του απόλυτου σόου μεταμφιέσεων, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό. Οι μεταμορφώσεις τους ήταν: 

• Θανάσης Αλευράς -  Γιώργος Μαρίνος
• Ησαΐας Ματιάμπα - Δημήτρης Υφαντής
• Ίαν Στρατής - Michael Jackson
• Τάνια Μπρεάζου - Celine Dion

Οι Κρατερός Κατσούλης, Λευτέρης Ελευθερίου, Μπέττυ Μαγγίρα, Ματθίλδη Μαγγίρα και Κατερίνα Στικούδη χάρισαν στους τηλεθεατές απολαυστικά ντουέτα. Επίσης, στη σκηνή εμφανίστηκαν η Ζωζώ Σαπουντζάκη και η Άντζελα Δημητρίου, ενώ τραγούδησαν η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Κωστής Μαραβέγιας.

Νικήτρια αναδείχθηκε η Τάνια Μπρεάζου. Τη 2η θέση πήρε ο Ίαν Στρατής, την 3η ο Ησαϊας Ματιάμπα και την 4η ο Θανάσης Αλευράς.


Η Τάνια Μπρεάζου δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη γιατί είχα την τιμή και την τύχη να είμαι ανάμεσα σε τέτοιους καλλιτέχνες και να με κρίνουν αυτοί οι καταξιωμένοι κριτές. Ευχαριστώ τον κόσμο, μέσα από την καρδιά μου, που με στήριξε. Ευχαριστώ και την παραγωγή του ΑΝΤ1. Ήταν ένα απίστευτο ταξίδι για μένα και αφιερώνω τη νίκη μου στα κορίτσια του YFSF, που το ήθελαν πολύ».

Δείτε ολόκληρο τον τελικό στο βίντεο ή στον ΑΝΤ1 (Η εμφάνιση της Τάνιας Μπρεάζου στο 2ο βίντεο).