Breaking News

Άγριες Μέλισσες - Λεωνίδας Κακούρης για 3η σεζόν: «Μπαίνουμε στην περίοδο της χούντας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
O Λεωνίδας Κακούρης κάθισε στον καναπέ του Dot και μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έζησε στα 18 του, όταν έχασε και τον πατέρα και την αδερφή του. Επίσης, αναφέρθηκε στην οικογένεια που δημιούργησε, η οποία - όπως είπε χαρακτηριστικά - είναι... Παρθεvαγωγείο, καθώς ο ίδιος, η σύζυγός του αλλά και η κόρη τους ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου.

Όπως ήταν επόμενο, η συζήτηση επικεντρώθηκε στις «Άγριες Μέλισσες». Προς το τέλος της συνέντευξης, ο Λεωνίδας Κακούρης αποκάλυψε για την ερχόμενη σεζόν:

«Η σειρά συνεχίζεται του χρόνου, περνάμε από το 1966 στο 1967, όπου είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος. Μπαίνουμε στην περίοδο της χούντας. Αφήνουμε πίσω τα χωράφια και τώρα πάμε στην πόλη. Είμαστε στη Λάρισα... επιχειρηματίας, καπνοβιομήχανος. Ο δάσκαλος από την άλλη πλευρά, ξεκινούν τα προβλήματα λόγω χούντας...

Πιστεύω ότι οι σεναριογράφοι (Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης) θα καταφέρουν πάλι να κρατήσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών αμείωτο. Υπάρχουν πάρα πολλές πραγματικές ιστορίες, οι οποίες μπορούν να γίνουν σειρές από μόνες τους και πιστεύω ότι θα τις εντάξουν όλες, με τη δουλειά που έχουν κάνει στα σενάρια που θα έρθουν του χρόνου».

Δείτε όσα είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.