Breaking News

Άγριες Μέλισσες: Το «αντίο» της Θ. Παπαθωμά στον τηλεοπτικό της σύζυγο - «Σαν πίνακας του Caravaggio» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο της 2ης σεζόν της σειράς "Άγριες Μέλισσες", με το θάνατο του Μιλτιάδη - που υποδύθηκε ο ηθοποιός Γιώργος Γάλλος - να συγκλονίζει τους τηλεθεατές.

Η Θεοφανία Παπαθωμά, που υποδύεται τη Βιολέτα, αποχαιρέτησε τον τηλεοπτικό της σύζυγο, με ανάρτησή της στο Instagram το απόγευμα του Σαββάτου.

Η ηθοποιός δημοσίευσε 2 φωτογραφίες, η μία από τη σειρά και η άλλη με πίνακα του Ιταλού ζωγράφου Caravaggio, με τον οποίο παρομοίασε τη συγκλονιστική σκηνή. Στη λεζάντα έγραψε:

«Σαν πίνακας του Caravaggio! Πίσω από μία επιτυχημένη δουλειά κρύβεται η μαγεία μιας υπέροχης συνεργασίας.

Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 και τους ανθρώπους του. Τον παραγωγό μας Γιάννη Καραγιάννη. Τους σεναριογράφους μας Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρο Καλκόβαλη καθώς και τους συνεργάτες τους, Ντίνα Κάσσου, Θωμά Τσαμπάνη και Βάσια Καρυτινού! Το σκηνοθέτη μας Λευτέρη Χαρίτο για την εμπιστοσύνη. Τους σκηνοθέτες μας Σταμάτη Πατρώνη και Σπύρο Μιχαλόπουλο για την άριστη συνεργασία. Τη Μιράντα Ρωσταντή casting director. Όλους τους τεχνικούς που δούλεψαν σκληρά για να βγει αυτό το αποτέλεσμα. Τους υπέροχους συναδέλφους μου, που με έκαναν να αγαπήσω τη δουλειά μου ακόμη πιο πολύ!

Ιδιαίτερη μνεία στον αγαπημένο μου Γιώργο Γάλλο που αναγκάζομαι να αποχαιρετήσω, ελπίζω όχι για πολύ... και στην κ. Κάτια Δανδουλάκη που είναι παράδειγμα ζωής.

Σας εύχομαι καλή ξεκούραση, καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση τον Σεπτέμβριο με νέες περιπέτειες.»