Breaking News

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Το μεγάλο του όνειρο στην εφηβεία και το σοβαρό ατύχημα - «Έπεσα σε κατάθλιψη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Τετάρτης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2Night Show» τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, ο οποίος αφηγήθηκε τη μυθιστορηματική ζωή του: η γέννησή του στο Χόλυγουντ, η οσκαρική γιαγιά του Κατίνα Παξινού, που στήριξε την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική, ο παππούς του Αλέξης Μινωτής και η ρήξη στη σχέση τους, οι μεγάλοι σταρ που γνώρισε στην εφηβεία του και η λατρεία στη Μαρία Κάλλας που τον έκανε να συγγράψει, μαζί με τον Μιχάλη Ρέππα, ένα βιβλίο προς τιμήν της. 

Επίσης, ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τα 17 χρόνια που παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡT, τη μετέπειτα πορεία του στο θέατρο και την τηλεόραση, καθώς και για τα μελλοντικά του σχέδια.

Μεταξύ άλλων, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος εξομολογήθηκε: «Εγώ ξεκίνησα να γίνω πιανίστας, αυτό ήταν το μεγάλο μου όνειρο, αλλά δυστυχώς είχα ένα πολύ σοβαρό ατύχημα στο σχολείο, το οποίο μου "απαγόρευσε" δια παντός την πιανιστική μου καριέρα. Ένας συμμαθητής μου πέταξε την τσάντα έξω από το παράθυρο με σκοπό να κλείσουν το παράθυρο, να μπει ο καθηγητής στην τάξη και να μείνω εγώ απ’ έξω. Είναι αυτά τα αστεία που γίνονται στα σχολεία. Εγώ, όμως, ως αίλουρος πήδηξα για να μπω μέσα, αυτός είχε γυρισμένη την πλάτη, δεν είδε ότι ήμουν στον αέρα και πέρασαν τα χέρια μου μέσα από το τζάμι με αποτέλεσμα να κοπώ». 

Και πρόσθεσε: «Τώρα δεν έχω τίποτα, αλλά εκεί σταμάτησε η ένδοξη καριέρα στο πιάνο. Δεν έγινε ποτέ. Είχα ταλέντο, ήμουν 16 ετών όταν συνέβη αυτό. Έπεσα σε μεγάλη κατάθλιψη. Το επόμενο καλύτερο που μπορούσα να κάνω ήταν να γίνω ηθοποιός. Βέβαια, εκείνη την εποχή δεν ήταν και το καλύτερο για μια αστική οικογένεια».

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο του ΑΝΤ1.