Breaking News

Αντώνης Κανάκης: «Είχα πεθάνει μέσα μου όταν έχασα τον μπαμπά μου» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αργά το βράδυ της Παρασκευής, η «Γκρανμάδερ» και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη, όπου συνάντησαν τον Αντώνη Κανάκη, στο στούντιο των Ράδιο Αρβύλα, για μία ανατρεπτική συνέντευξη.

Ο Αντώνης Κανάκης μίλησε για τα πρώτα του βήματα και τον πειρατικό ραδιοφωνικό σταθμό που είχε φτιάξει στο μπάνιο του σπιτιού του, αλλά και για το Κομφούζιο, τους Αμάν και τους Ράδιο Αρβύλα. Επίσης, αναφέρθηκε στους αγαπημένους συνεργάτες του και την οικογενειακή πια σχέση που έχουν αναπτύξει μετά από όλα αυτά τα χρόνια που έχουν περάσει μαζί, μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Ακόμη, μίλησε για την παιδική του ηλικία και τους γονείς του, αλλά και για το πώς είναι ο ίδιος ως πατέρας. Αναφερόμενος στην απώλεια του πατέρα του, ο Αντώνης Κανάκης εξομολογήθηκε:

«Η μητέρα μου ζει, τον μπαμπά μου τον έχω χάσει. Η απώλεια του μπαμπά μου, μαζί με τη γέννηση των παιδιών μου, είναι τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μου. Δεν μπορώ να περιγράψω το πώς ένιωσα και πόσο μου στοίχισε κι ακόμα μου στοιχίζει. Τον λάτρευα και τον λατρεύω. Είναι ένα κενό,  ένα ξερίζωμα, ένα σκληρό και βίαιο πράγμα, το οποίο σε θυμώνει και λες δεν μπορείς να στήνεις αυτή τη φάρσα μ' αυτόν τον τρόπο, να δημιουργείς αυτούς τους αδιανόητους δεσμούς και μετά για πλάκα επειδή βούλωσε ένας θρόμβος... Αυτό είναι η ζωή, αλλά δεν μπορούμε να το διαχειριστούμε εμείς οι άνθρωποι...

Η υπόθεση θάνατος και ζωή είναι δύο πράγματα τα οποία μόνο αν τα νιώσεις στο πετσί σου μπορείς να τα συνειδητοποιήσεις. Όσο έξυπνος ή φιλοσοφημένος κι αν είσαι, δεν μπορείς να μιλάς για τον θάνατο αν δεν έχει πεθάνει ένα κομμάτι μέσα σου. Δεν μπορείς να μιλάς για τη ζωή αν δεν έχει γεννηθεί ένα καινούργιο κομμάτι μέσα σου. Τον θάνατο τον "γνώρισα" όταν έχασα τον μπαμπά μου. Τότε, μέσα μου πέθανα κι εγώ μαζί με τον μπαμπά μου. Και τη ζωή τη γνωρίζω, κάθε μέρα, με τα παιδιά μου. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μπορούσα να αγαπήσω τόσο πολύ...».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα. Ολόκληρη η εκπομπή στο 2ο βίντεο.