Breaking News

Big Brother: Τέλος στην επικείμενη συνεργασία ΣΚΑΪ - Γιώργου Τσαλίκη (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η συνεργασία με τον ΣΚΑΪ του τραγουδιστή Γιώργου Τσαλίκη, που προοριζόταν ως παρουσιαστής του Big Brother, φαίνεται ότι δεν θα πραγματοποιηθεί ποτέ. Η Έλενα Πολυκάρπου ανέφερε σήμερα, Τετάρτη, στο «Ευτυχείτε»:

«Ο Γιώργος Τσαλίκης δεσμευόταν στο συμβόλαιό του να μην αποκαλύψει οτιδήποτε για τους όρους της σύμβασής του αλλά και το περιεχόμενο, όπως έχουν και πάρα πολλά συμβόλαια και αν αυτό γινόταν θα έπρεπε να πληρώσει την οικονομική ρήτρα.

Το θέμα ξεκίνησε όταν ο Τσαλίκης, ερχόμενος από την Αυστραλία, στο αεροδρόμιο ανακοίνωσε ουσιαστικά ότι θα είναι ο βασικός παρουσιαστής του Big Brother και είπε πράγματα που συνήθως λέγονται από το κανάλι. Υπήρχαν και λεπτομέρειες στα λεγόμενά του, ότι υπέγραψε πριν δύο μήνες και πως το συμβόλαιό του έχει ισχύ ένα χρόνο.

Ο ΣΚΑΪ καταγγέλλει το συμβόλαιο του Γιώργου Τσαλίκη για λόγους εχεμύθειας... Ο ΣΚΑΪ λέει ότι δεν θα του προταθεί κάποια άλλη εκπομπή... Δεν του προτείνουν τίποτα».

Στη συνέχεια ο Γιάννης Πουλόπουλος είπε ότι από την εκπομπή επικοινώνησαν με το περιβάλλον του τραγουδιστή, ο οποίος φέρεται να οδηγεί τον ΣΚΑΪ στα δικαστήρια. 

Όπως τόνισε, ο Γιώργος Τσαλίκης είναι έκπληκτος με όσα αναφέρει ο ΣΚΑΪ εναντίον του, καθώς μέχρι και πρόσφατα τον διαβεβαίωνε ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει.

«Δεν υπάρχει κανένας όρος στο συμβόλαιο, που να του απαγορεύει να μιλήσει για το περιεχόμενο της εκπομπής που θα παρουσίαζε», αναφέρει - μεταξύ άλλων - το περιβάλλον του τραγουδιστή.

Δείτε τα βίντεο.