Breaking News

Δ. Μιχαλάκη: «Άκουσα ότι παντρεύομαι αλλά δεν πρόλαβα να πάω - Δεν υπάρχει ούτε εγκυμοσύνη ούτε γάμος» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Παρά τη διάψευση από τη Φιλαρέτη Κομνηνού, η οποία ξεκαθάρισε ότι ο γιος της δε θα παντρευόταν την περασμένη Παρασκευή, ο Γιώργος Λιάγκας είχε επιμείνει ότι ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Δανάη Μιχαλάκη, η τηλεοπτική Δρόσω από τις "Άγριες Μέλισσες", θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου... Σήμερα, Δευτέρα, η εκπομπή «Ευτυχείτε» πρόβαλε δηλώσεις της Δανάης Μιχαλάκη, η οποία τόνισε:

«Άκουσα ότι παντρεύομαι, αλλά δεν πρόλαβα... Δεν μου το είπαν κι εμένα πιο νωρίς να πάω! Εδώ είμαι, προφανώς δεν έχει γίνει κάτι. Θα αλλάξουν πάρα πολλά πράγματα με όλα αυτά που έχουν γίνει αυτές τις μέρες, που έχουμε αναστατωθεί, που για κάποιο λόγο δεν μπορούν να κοιμηθούν οι άνθρωποι αν δεν μάθουν πότε είναι ο γάμος και πότε όχι... Μάλλον θα γίνει τέλος καλοκαιριού κάπου στην Αθήνα, σε κλειστό κύκλο...

Είναι αστείο... Mου φάνηκε πάρα πολύ αστείο που μπήκε κόσμος σε αυτή τη διαδικασία (να πάει στη Σύρο)... Ελπίζω να πέρασε καλά ο κόσμος που πήγε εκεί, να έκανε καμιά βουτιά και να βγήκε και κάτι καλό.

Δεν υπάρχει ούτε εγκυμοσύνη ούτε πολιτικός γάμος. Είναι ουρανοκατέβατα αυτά που γράφονται. Τίποτα, δεν είμαι έγκυος...».