Breaking News

«Είχα αρνηθεί να παίξω στη σειρά Αναστασία και τελικά πήραν τον Άλκη Κούρκουλο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η εκπομπή «Love it» παρουσίασε ένα απόσπασμα από το αποψινό «After Dark», που θα προβληθεί στον ΣΚΑΪ στις 00:30, μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Ο Θέμης Γεωργαντάς θα υποδεχθεί τη Μιμή Ντενίση, ενώ η βραδιά θα ολοκληρωθεί με ένα bonus εξομολογητήριο, όπου ο Στράτος Τζώρτζογλου θα ξεσηκώσει τους τηλεθεατές με το ταπεραμέντο του.

Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής ρώτησε τον γνωστό ηθοποιό αν είπε όχι σε κάποιο ρόλο και μετά το μετάνιωσε. Ο Στράτος Τζώρτζογλου αποκάλυψε:

«Ένας ρόλος που είπα όχι και πραγματικά το μετάνιωσα ήταν στο σίριαλ "Αναστασία". Τελικά πήραν τον Άλκη Κούρκουλο. Είπα όχι γιατί τότε ετοίμαζα μια δουλειά με τη Μαρία Γεωργιάδου, την πρώτη μου γυναίκα και μητέρα του γιου μου, Αλκιβιάδη. Ήταν μια κωμωδία, που την είχαμε στα σκαριά. Δεν προλάβαινα να τα κάνω και τα δύο και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Είχα τρελαθεί, αλλά είχα δώσει το λόγο μου στη Μαρία. Δεν μπορούσα να τα βολέψω και τα δύο, δυστυχώς. Ήταν και τα δύο στο Mega».


Να σημειωθεί ότι η σειρά «Αναστασία» είχε προβληθεί στο Mega από τις 16 Σεπτεμβρίου του 1993 μέχρι τις 20 Ιανουαρίου του 1994. Την Αναστασία υποδύθηκε η Μυρτώ Αλικάκη. Η τηλεθέαση ξεπερνούσε πολλές φορές το 60%.