Breaking News

ELIF: Επεισόδια 859 - 860, 4ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 10/6/21 - Επεισόδιο 859: Η Μελέκ θυμάται τη στιγμή, που βρήκε το χαρτί με τη φωτογραφία της Ελίφ. Η Ζουλιντέ, η Τουλάι και ο Βεϊσέλ όμως δεν την πιστεύουν. Η Αλέβ δεν καταφέρνει να εντυπωσιάσει τον Σαφάκ ό,τι και αν κάνει. Καταφέρνει όμως να εντυπωσιάσει τη Λεμάν, η οποία αρχίζει να σκέφτεται πως η Αλέβ είναι μια καλή νύφη για τον γιο της. Δεν έχει καταλάβει όμως ότι η Αλέβ υποκρίνεται την καλή. Ο Κερέμ είναι πολύ απογοητευμένος και ο Γιουνούς του δίνει κουράγιο.

Η Σουρεγιά και η Μπιρτσέ συμπαραστέκονται και εκείνες στον Κερέμ και πιστεύουν πως ο νεαρός θα καταφέρει να ξεπεράσει και αυτή την κρίση. Ο Ταρίκ εξακολουθεί να προσπαθεί να ρίξει την ευθύνη για τη φωτιά στον νυχτοφύλακα. Σχεδόν τον παραδίδει στην αστυνομία αλλά ο Κερέμ επεμβαίνει και τον σώζει. Η Ράνα πηγαίνει στο γραφείο του Ταρίκ και του λέει πως κάνει κακό στον εαυτό του με το να επιμένει στην κατηγορία του κατά του νυχτοφύλακα. Η κοπέλα είναι σίγουρη ότι ο Ταρίκ προσέλαβε κάποιον για να βάλει φωτιά αλλά δεν μπορεί να καταλάβει το γιατί. Σκέφτεται πως ίσως το έκανε επειδή ζηλεύει την επιτυχία του Κερέμ. 

Όταν φεύγει από το γραφείο του, ο Ταρίκ μιλάει στον εαυτό του και η Ράνα, που επιστρέφει, τον ακούει να λέει πως έβαλε τη φωτιά εξαιτίας της Ελίφ. Δεν καταλαβαίνει τον λόγο αλλά είναι αποφασισμένη να το ψάξει. Η Ράνα πηγαίνει στο γραφείο του Κερέμ για να πάρει πληροφορίες για την Ελίφ και τα καταφέρνει με την εξυπνάδα της. Η Ελίφ κάνει ερωτήσεις στη Βιλντάν για τη Σερσέ και τη ρωτάει πότε θα έρθει ξανά στην έπαυλη για να τη γνωρίσει και εκείνη. Η Ράνα αποφασίζει να πάει στην έπαυλη και να μιλήσει με τη Βιλντάν για την Ελίφ. Η Ματσιντέ δεν γνωρίζει το μέγεθος της καταστροφής αλλά ξέρει πόσο υποφέρει ο Κερέμ...


Παρασκευή 11/6/21 - Επεισόδιο 860: Η Ματσιντέ ρωτάει τη Βιλντάν αν θέλει βοήθεια να καλέσουν τη Σερσέ. Η Ελίφ ενθουσιάζεται όταν το ακούει αλλά η Βιλντάν λέει πως θα τα κάνει όλα μόνη της. Ο Κερέμ συναντάει τη μητέρα του στην κουζίνα και συζητούν για τη δουλειά. Η Ματσιντέ του λέει πως ευτυχώς δεν ήταν μεγάλη η ζημιά από τη φωτιά. Η Χουμεϊρά βλέπει τη Βιλντάν να ετοιμάζει γλυκό και δεν είναι σίγουρη ότι θα τα καταφέρει αλλά η Ελίφ της λέει πως είναι πολύ ωραίο. Η Αλέβ καθαρίζει το σπίτι της Λεμάν και η γυναίκα τη θαυμάζει.

Η Ράνα πηγαίνει στην έπαυλη γιατί θέλει να δει την Ελίφ και να πάρει όσες περισσότερες πληροφορίες μπορεί. Η Ράνα κάνει δώρο μια κούκλα στην Ελίφ και εκείνη ξετρελαίνεται. Η Ράνα της κάνει διάφορες ερωτήσεις αλλά δεν μαθαίνει όσα ήθελε. Η Βιλντάν παίρνει την Ελίφ στην κουζίνα. Η Χουμεϊρά έρχεται και μιλάει με τη Ράνα για τον Ταρίκ. Η Ράνα δείχνει ότι χαίρεται επειδή η Χουμεϊρά είναι ευτυχισμένη με τον Ταρίκ αλλά τις βάζει πάλι διάφορες υποψίες.

Η Ματσιντέ έρχεται στο σαλόνι και η Ράνα αρχίζει να μιλάει για τη φωτιά. Η Χουμεϊρά δεν μπορεί να τη σταματήσει και η Ματσιντέ μαθαίνει την αλήθεια και σοκάρεται. Είναι θυμωμένη επειδή ο Κερέμ και η Χουμεϊρά της έκρυψαν την αλήθεια. Η Ματσιντέ νιώθει μια έντονη ζάλη. Η Ράνα πηγαίνει στην κουζίνα να φέρει νερό αλλά στην πραγματικότητα θέλει να μιλήσει στην Ελίφ για να μάθει την αλήθεια, που κρύβει ο Ταρίκ...


Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ