Breaking News

ELIF: Επεισόδια 864 - 865 , 4ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 17/6/21 - Επεισόδιο 864: Η Παρλά τηλεφωνεί στη Βιλντάν για να μάθει τι κάνουν ο Κερέμ και η Σουρεγιά και εκείνη της δίνει λεπτομέρειες. Η Παρλά φτάνει στην έπαυλη θυμωμένη. Θέλει να δει τον Κερέμ και να κάνει κάτι για να σταματήσει τη σχέση του με τη Σουρεγιά αλλά δεν έχει κάποιο σχέδιο. Η Βιλντάν την ενημερώνει ότι ο Κερέμ έχει βγει για φαγητό με τη Σουρεγιά, τον Γιουνούς και τη Μπιρτσέ. Η Παρλά θέλει να μάθει που ακριβώς έχουν πάει αλλά εμφανίζεται η Χουμεϊρά και εκείνη της λέει πως ήρθε για να τη δει. Η Βιλντάν εντυπωσιάζεται από το πόσο εύκολα λέει ψέματα η Παρλά.

Ο Κερέμ, η Σουρεγιά, ο Γιουνούς και η Μπιρτσέ είναι σε ένα εστιατόριο. Ο Γιουνούς δεν είναι ευχαριστημένος με το μενού και όλοι αρχίζουν να τον πειράζουν. Η Σουρεγιά κρατάει το χέρι του Κερέμ χωρίς να το καταλάβει και είναι φανερό πως οι δυο τους είναι πολύ εpωτευμένοι. Η Μπιρτσέ το βλέπει ξεκάθαρα και κάνει και ένα σχετικό αστείο. Η Χουμεϊρά μιλάει για την εγκυμοσύνη της και η Παρλά προσπαθεί να αλλάξει την κουβέντα και καταφέρνει να μάθει σε ποιο εστιατόριο είναι ο Κερέμ. Αμέσως βρίσκει μια δικαιολογία και φεύγει από την έπαυλη. Ο Σαφάκ επιστρέφει από τα ψώνια με την Αλέβ και η Ζουλιντέ τους βλέπει μαζί και δεν χαίρεται καθόλου. Νιώθει απαίσια γιατί φαίνεται πως ο Σαφάκ έχει αρχίσει να βλέπει κάποια άλλη.

Η Παρλά εμφανίζεται στο εστιατόριο, που βρίσκονται ο Κερέμ, η Σουρεγιά, ο Γιουνούς και η Μπιρτσέ με ένα σχέδιο. Το σχέδιο της πετυχαίνει και καταφέρνει να κερδίσει την προσοχή του Κερέμ όταν δήθεν ένας νεαρός την ενοχλεί. Ο Κερέμ την υπερασπίζεται και η Παρλά καταστρέφει την ωραία ατμόσφαιρα της παρέας. Όλοι μαζί πηγαίνουν στην έπαυλη και ο Κερέμ συνοδεύει την Παρλά στον ξενώνα για να ηρεμήσει. Η Παρλά λέει στον Κερέμ πως το αγόρι ήταν ένας φίλος και δεν καταλαβαίνει γιατί ξαφνικά της φέρθηκε με τέτοιο τρόπο. Συνεχίζει λέγοντας πως χρειάζεται προστασία και θέλει να περνάει περισσότερο χρόνο με τον Κερέμ ώστε να μην είναι εκείνος μαζί με τη Σουρεγιά. Η Σουρεγιά και ο Γιουνούς λυπούνται για ό,τι συνέβη στην Παρλά αλλά η Μπιρτσέ διατηρεί τις αμφιβολίες της...


Παρασκευή 18/6/21 - Επεισόδιο 865: Η Παρλά συνεχίζει να τους κοροϊδεύει όλους. Ο Κερέμ εξακολουθεί να είναι αναστατωμένος από αυτό που συνέβη στην Παρλά και το ενδιαφέρον του για εκείνη προκαλεί τη ζήλια της Σουρεγιά. Η Αλέβ κάνει ένα δώρο στη Λεμάν με σκοπό να παντρευτεί τον Σαφάκ. Η Λεμάν ζητάει από τον γιο της να φέρεται καλύτερα στην κοπέλα και ο Σαφάκ καταλαβαίνει ότι η μητέρα του τη βλέπει ως μελλοντική της νύφη. Η Ζουλιντέ δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της την εικόνα του Σαφάκ με την Αλέβ και θυμώνει με τον εαυτό της επειδή νιώθει ζήλια. Ο Μουσταφά, το δεξί χέρι της Ματσιντέ της λέει πως δεν έχει βρει κανένα στοιχείο που να ενοχοποιεί τον Ταρίκ. Σκέφτεται πως ο μόνος τρόπος για να ανακαλύψει κάτι είναι να τον παρακολουθήσει και η Ματσιντέ του δίνει την άδεια να το κάνει.

Η Παρλά κάνει ό,τι μπορεί για να διακόψει τη συνάντηση του Κερέμ με τη Σουρεγιά, τον Γιουνούς και τη Μπιρτσέ. Η Αλέβ ζητάει ξανά από τον Σαφάκ να τη συνοδεύσει στην αγορά και όταν βγαίνουν έξω του κρατάει το χέρι με μια δικαιολογία. Η Ζουλιντέ τους βλέπει και πιστεύει πως είναι ζευγάρι. Η Ιντζί μιλάει στον Εμιρχάν για τον κλέφτη στη γειτονιά και εκείνος τρομάζει. Τρέχει στην αγκαλιά της μητέρας του και εκείνη σκέφτεται πως ο Εμιρχάν είναι πια όλος της ο κόσμος. Ο Μουσταφά ακολουθεί τον Ταρίκ γιατί πιστεύει πως κάτι ετοιμάζει και θέλει να το μάθει. Ο Μουσταφά μαθαίνει πως ο Ταρίκ αναζητά μια γυναίκα που έχει χάσει τη μνήμη της. Είναι πια σίγουρος πως ο Ταρίκ αναζητά τη Μελέκ...


Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ