Breaking News

ELIF: Επεισόδια 869 - 870 , 4ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 24/6/21 - Επεισόδιο 869: Η Ελίφ ελπίζει πως η μητέρα της θα δει κάποια αφίσα της και θα την αναζητήσει. Ο Κερέμ και η Σουρεγιά έχουν βρει μια αφίσα και αναρωτιούνται που τη βρήκε η Ελίφ. Η Σουρεγιά όμως σκέφτεται με ποιον τρόπο η μικρή έφυγε από την έπαυλη και έφτασε μέχρι εκεί κινδυνεύοντας. Ο Εμιρχάν είναι εξαντλημένος και ο Σαφάκ τον ρωτάει τι συμβαίνει. Η Ιντζί του λέει πως ο φίλος της δεν κοιμάται γιατί φοβάται τον κλέφτη της γειτονιάς.

Η Βιλντάν τιμωρεί την Ελίφ για τη συμπεριφορά της και τη βάζει να κάνει δουλειές. Ο Σαφάκ μιλάει με τη Ζουλιντέ για τον Εμιρχάν και τη δυσκολία του να συγκεντρωθεί στο μάθημα. Η Ζουλιντέ υπόσχεται να κάνει ό,τι μπορεί για να τον κάνει να ξεπεράσει το φόβο του. Ο Σαφάκ της λέει πως θα ήταν χαρά του να βοηθήσει. Η Ζουλιντέ συγκινείται από το ενδιαφέρον του Σαφάκ για τον Εμιρχάν. Ο Κερέμ τα βάζει με τη Βιλντάν για τον τρόπο που φροντίζει την Ελίφ. Η Βιλντάν επιμένει πως όλη τη μέρα η Ελίφ ήταν στο σπίτι. Ο Κερέμ της λέει πως θέλει να μιλήσει στην Ελίφ. Η Βιλντάν δεν έχει επιλογή αλλά λέει στην Ελίφ να πει ψέματα.

Ο Κερέμ ρωτάει την Ελίφ για ποιο λόγο κρέμασε τις αφίσες της. Η Ελίφ του λέει ψέματα πως το έκανε για να γίνει διάσημη. Ο Κερέμ ζητάει συγνώμη από την Ελίφ επειδή την απογοήτευσε, με όσα έγιναν. Η Μελέκ ετοιμάζει μια ζακέτα για τα γενέθλια της Ιντζί, που είναι την επόμενη μέρα. Ο Εμιρχάν θέλει να κοιμηθεί με τη μητέρα του επειδή φοβάται τους κλέφτες και επειδή δεν υπάρχει ένας άντρας στο σπίτι για να τους προστατέψει. Η Ζουλιντέ καταλαβαίνει πως ο γιος της έχει ανάγκη ένα ανδρικό πρότυπο...


Παρασκευή 25/6/21 - Επεισόδιο 870: Η Αλέβ έχει βάλει στόχο να παντρευτεί τον Σαφάκ και κάνει ό,τι μπορεί για να το πετύχει αλλά ο Σαφάκ είναι αδιάφορος απέναντί της. Η Αλέβ έχει καταλάβει πως ο Σαφάκ έχει κάποια άλλη στο μυαλό του και θέλει να μάθει ποια είναι. Είναι τα γενέθλια της Ιντζί και η Ζουλιντέ με τη Μελέκ ετοιμάζουν την τούρτα γιατί θα της κάνουν ένα πάρτι – έκπληξη. Η Αλέβ και η Λεμάν πηγαίνουν στην αγορά. Η Αλέβ δεν χαίρεται καθόλου γιατί είναι μακριά και θα κουραστεί. Ο Βεϊσέλ τις βλέπει και τις προσκαλεί στο πάρτι. Η Αλέβ θέλει να πάει αλλά η Λεμάν αρνείται και του ζητάει να μην κάνουν φασαρία. Η Αλέβ βλέπει τη Ζουλιντέ και τη Μελέκ στο μαγαζί και σκέφτεται πως μία από αυτές τις γυναίκες μπορεί να είναι η αγαπημένη του Σαφάκ. Σκέφτεται πως αν πάει στο πάρτι μπορεί να ανακαλύψει κάτι. Έτσι καταφέρνει να πείσει τη Λεμάν να πάνε τελικά.

Ο Εμιρχάν ζηλεύει το πάρτι της φίλης του επειδή εκείνος τα δικά του γενέθλια τα γιόρτασε μόνο με τη μητέρα του και βγαίνει από το μαγαζί. Η Ζουλιντέ τον αναζητεί. Ο Σαφάκ τον βρίσκει πριν από εκείνη και τον συνοδεύει στο μαγαζί. Η Ζουλιντέ τους βλέπει να έρχονται και πηγαίνει κοντά τους. Η Αλέβ βλέπει τη σκηνή και καταλαβαίνει πως η Ζουλιντέ είναι η γυναίκα, που έχει κλέψει την καρδιά του Σαφάκ. Η Αλέβ αποφασίζει να γίνει φίλη με τη Ζουλιντέ. Η Βιλντάν ενημερώνει την Παρλά πως ο Κερέμ και η Σουρεγιά θα πάνε μαζί στην εταιρία...


Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ