Breaking News

ELIF: Επεισόδια 874 - 875 , 4ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 1/7/21 - Επεισόδιο 874: Ο Ταρίκ ζηλεύει όταν βλέπει τη Ράνα με τα λουλούδια που της έστειλε ο Τζεμ και εκείνη το καταλαβαίνει. Αφήνει επίτηδες να πέσει η κάρτα και ο Ταρίκ τη διαβάζει. Στην κάρτα ο Τζεμ λέει πως σε λίγες ώρες θα της κάνει πρόταση γάμου σε ένα εστιατόριο. Η Ράνα συναντάει τον Τζεμ στο εστιατόριο και όπως είναι αναμενόμενο εμφανίζεται και ο Ταρίκ. Ο Τζεμ προχωράει με το σχέδιο, κάνει πρόταση γάμου στη Ράνα και εκείνη αποδέχεται. Ο Ταρίκ τους παρακολουθεί και γίνεται έξαλλος αλλά συγκρατείται και δεν κάνει κάποια σκηνή.

Η Ράνα ευχαριστεί τον Τζεμ για ό,τι κάνει για εκείνη. Ο Τζεμ χαίρεται που τη βλέπει χαρούμενη αλλά την προειδοποιεί να προσέχει γιατί βλέπει πως ο Ταρίκ της έχει γίνει εμμονή. Ο Ταρίκ είναι στο αυτοκίνητο του και θυμάται τις όμορφες στιγμές που πέρασε στο παρελθόν με τη Ράνα. Η Χουμεϊρά προσπαθεί να διαλέξει φόρεμα για το δείπνο της με τον Ταρίκ και ζητάει τη βοήθεια της Βιλντάν. Εκείνη την προσφέρει αλλά ζηλεύει. Η Αλέβ προσπαθεί να κερδίσει τη συμπάθεια της Λεμάν με κάθε τρόπο και η Λεμάν πέφτει στην παγίδα της. Η Λεμάν πιστεύει πως η Αλέβ είναι καλή επιλογή συζύγου για τον Σαφάκ.

Η Σουρεγιά προσπαθεί να διορθώσει την άσχημη ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εκείνη και τον Κερέμ, μετά το ξέσπασμά της. Αφήνει ένα σημείωμα στο δωμάτιο του όπου του ζητάει να συναντηθούν σε ένα μέρος που συνήθιζαν να πηγαίνουν όταν ήταν παιδιά. Ο Ταρίκ πηγαίνει στην εταιρία και ξεσπάει τα νεύρα του στη Φιλίζ, η οποία βγαίνει από το γραφείο του με κλάματα. Η Ράνα βλέπει τι συμβαίνει και καταλαβαίνει πως ο θυμός του Ταρίκ έχει μεγαλώσει. Αποφασίζει να του δώσει το τελειωτικό χτύπημα και με πρόσχημα κάτι χαρτιά που θέλει να του δείξει, του δείχνει το δαχτυλίδι των δήθεν αρραβώνων της. Ο Ταρίκ τρελαίνεται από τη ζήλια του και της λέει πως θα παντρευτεί κάποιον που δεν αγαπάει. Εκείνη συνεχίζει το παιχνίδι της και του απαντάει πως αγαπάει τον Τζεμ και δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να τους σταματήσει. Η Σουρεγιά περιμένει τον Κερέμ να έρθει στο ραντεβού τους...


Παρασκευή 2/7/21 - Επεισόδιο 875: Ο Κερέμ πηγαίνει να συναντήσει τη Σουρεγιά ενώ η Παρλά φτάνει στην έπαυλη και αμέσως ζητάει πληροφορίες από τη Βιλντάν. Εκείνη της λέει πως ο Κερέμ και η Σουρεγιά κρατάνε μια απόσταση και η Παρλά χαίρεται. Πηγαίνει στο δωμάτιο του για να τον βρει αλλά αντί για τον Κερέμ βρίσκει το σημείωμα της Σουρεγιά και καταλαβαίνει πως έχει πάει να τη βρει. Θυμωμένη τα βάζει με τη Βιλντάν επειδή της έδωσε λάθος πληροφορίες. Ο Κερέμ και η Σουρεγιά αναπολούν τα παιδικά τους χρόνια και επιτέλους είναι μόνοι τους χωρίς την παρουσία της Παρλά. Αργότερα η Βιλντάν παραδίδει στη Σουρεγιά την αλληλογραφία της και η κοπέλα δέχεται μια πρόταση για δουλειά στην Αγγλία. Η Ελίφ λέει στη Σουρεγιά πως το σπίτι είναι άδειο όταν λείπει εκείνη και ο Κερέμ. Η Σουρεγιά την αγκαλιάζει με αγάπη και νιώθει την Ελίφ σαν να είναι η μικρή της αδελφή.

Ο Ταρίκ πηγαίνει μεθυσμένος στο σπίτι της Ράνα λέγοντας της πως αγαπάει εκείνον και να παρατήσει τον Τζεμ. Λίγο αργότερα φτάνει στο σπίτι της Ράνα η Χουμεϊρά. Η Ράνα πανικοβάλλεται και ο Ταρίκ της ζητάει να μην ανοίξει. Η Χουμεϊρά την καλεί στο κινητό και όταν ακούει τον ήχο του μέσα από το σπίτι φοβάται πως η Ράνα κάτι έχει πάθει για αυτό δεν ανοίγει την πόρτα. Η Ράνα λέει στον Ταρίκ να κρυφτεί στο μπάνιο και ανοίγει τελικά την πόρτα στη Χουμεϊρά. Ο Ταρίκ παραμένει κρυμμένος στο μπάνιο και περιμένει όταν ξαφνικά θυμάται πως είχε ραντεβού για φαγητό με τη γυναίκα του και το ξέχασε. Η Χουμεϊρά βρίσκεται στη Ράνα για να μοιραστεί την απογοήτευσή της. Ο Ταρίκ θυμάται όμως πως έχει αφήσει στο σαλόνι της Ράνα το σακάκι του και αν το δει η Χουμεϊρά όλα θα τελειώσουν ανάμεσά τους...


Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ