Breaking News

Έτοιμος για τον «αγώνα της ζωής του» ο Λευτέρης Πετρούνιας (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε μια εβδομάδα περίπου ο Λευτέρης Πετρούνιας αναχωρεί για τη Ντόχα, όπου θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου θα τα δώσει όλα για να εξασφαλίσει την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Αργά το απόγευμα της Πέμπτης, ο «άρχοντας των κρίκων» έγραψε στο Instagram:

«Σε μία εβδομάδα περίπου αναχωρούμε για το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ντόχα όπου εκεί πρέπει να κάνω τον αγώνα της Ζωής μου καθώς πρέπει όχι μόνο να κερδίσω, χρειάζομαι και συγκεκριμένο σκορ!

Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα, άγχος πολύ, τρομακτική πίεση, ανησυχία αλλά κυρίως επικρατεί η προσμονή του αγώνα και του εκπληκτικού συναισθήματος που θα νιώσω μετά το ανατρεπτικό αποτέλεσμα που θα με στείλει στο Τόκιο!

Το "μετά" δεν με προβληματίζει γιατί μετά όλα θα είναι μονόδρομος για το αποτέλεσμα στο Τόκιο!
Έτοιμος λοιπόν για τον αγώνα της Ζωής μου!»


Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Απρίλιο ο Λευτέρης Πετρούνιας αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους για πέμπτη φορά στην καριέρα του... Είχαν προηγηθεί οι αντίστοιχες νίκες το 2015 στο Μονπελιέ, το 2016 στη Βέρνη, το 2017 στο Κλουζ και το 2018 στη Γλασκόβη, καθώς και το συνολικά έκτο μετάλλιό του στον θεσμό, με δεδομένο ότι είχε κερδίσει το χάλκινο στο ντεμπούτο του το 2011 στο Βερολίνο.

Ο Έλληνας υπερπρωταθλητής έφτασε σε άθροισμα τα δέκα χρυσά μετάλλια σε μεγάλες διοργανώσεις, έχοντας επίσης θριαμβεύσει σε τρία παγκόσμια πρωταθλήματα (2015, 2017, 2018), στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του 2015 και φυσικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Ρίο 2016».