Breaking News

Ε. Μουμούρη: Η παράσταση «Κάποτε στο Βόσπορο» και η εξομολόγηση για τον σύντροφό της (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε δηλώσεις της στην κάμερα του Happy Day, η Ευαγγελία Μουμούρη αναφέρθηκε στην παράσταση «Κάποτε στο Βόσπορο» του Άκη Δήμου, που ξεκινάει καλοκαιρινή περιοδεία την  1η Ιουλίου.

Επίσης, η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε για την περίοδο της καραντίνας, τον σύντροφό της και την κόρη του:

«Η καραντίνα με έκανε να είμαι λίγο πιο ευαίσθητη, δηλαδή συγκινούμαι πολύ περισσότερο από ό,τι συνήθως. Αναγκάστηκα να πάρω το χρόνο μου, που δεν τον έπαιρνα, να δω αρκετά πράγματα μέσα μου και ξαναέκανα συνεδρίες με ψυχολόγο... Αυτό θα μπορούσε να φέρει ρήξη με τον σύντροφό μου. Πήρε ο καθένας το χρόνο του για να μπορέσει να δουλέψει με τον εαυτό του και είπαμε "Ή θα είμαστε μαζί ή δε θα είμαστε μαζί, αγαπημένοι έτσι κι αλλιώς". Τελικά το κρατήσαμε.

Το σύμφωνο συμβίωσης, που υπογράψαμε, δεν έχει να κάνει με την ουσία, αλλά με τους τύπους και με το γεγονός ότι είμαστε σε μια κοινωνία που χρειάζεται να υπάρχουν υπογραφές. Στη ζωή μου έχω μεγαλώσει ήδη ένα παιδί, την κόρη του άντρα μου. Τη γνώρισα 9 χρονών και τώρα είναι 22».


Να σημειωθεί ότι η παράσταση «Κάποτε στο Βόσπορο» ζωντανεύει την ιστορία των Ρωμιών της Κωνσταντινούπολης στα μισά του περασμένου αιώνα, ανακαλώντας μνήμες με σημείο αναφοράς τις μουσικές και τα τραγούδια μιας ολόκληρης εποχής. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία για πρώτη φορά να παρακολουθήσει έργο, με αφορμή τα γεγονότα του 1955, καθώς μέχρι σήμερα δεν είχε προϋπάρξει ανάλογη παράσταση ή ταινία.

Παίζουν (με σειρά εμφάνισης): Αντώνης Καφετζόπουλος, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Θεοφανία Παπαθωμά, Ρένος Ρώτας, Δημήτρης Πιατάς Ευαγγελία Μουμούρη, Ελένη Καρακάση, Παρθένα Χοροζίδου, Νεφέλη Κουλούρη, Ντίνος Σπυρόπουλος, Χλόη Μάντζαρη.

Τραγουδάει ο Γιάννης Διονυσίου και χορεύουν οι Αντιγόνη Χρόνη, Νάνσυ Κατσαρού, Αλέξανδρος Κεϊβανάη, Γιούργκεν Κυριάκης.