Breaking News

Κ. Γκρέκας - Ο νικητής της «Φάρμας» αποκαλύπτει: «Είχα νεύρα γιατί έγιναν κάποια πράγματα που δεν ήταν δίκαια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την Παρασκευή ο μεγάλος νικητής της «Φάρμας» φιλοξενήθηκε στο Πρωινό, όπου προχώρησε σε παρασκηνιακές αποκαλύψεις, σχετικά με τον ημιτελικό αλλά και τον χθεσινοβραδινό τελικό του ριάλιτι του ΑΝΤ1.

Μεταξύ άλλων, ο Κώστας Γκρέκας αποκάλυψε ότι υπήρξε αλληλοβοήθεια μεταξύ των υπολοίπων φιναλίστ, προκειμένου να μην καταφέρει να φτάσει ο ίδιος στη νίκη.


«Όλοι έχουμε μία κακή μέρα, εμένα, ευτυχώς, η χειρότερή μου ήταν στον ημιτελικό και δεν ήταν στον τελικό. Βέβαια, είχαν προηγηθεί πολλά πράγματα για να είμαι έτσι... Ήμουν αγχωμένος και είχα πολλά νεύρα γιατί έγιναν κάποια πράγματα. Είχα νεύρα και με μένα και με πολλούς, αλλά πιο πολύ με μένα γιατί με επηρέασαν και δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ... Δεν μπορώ να πω ακριβώς τι είχε γίνει..., απλά γινόταν κάποια πράγματα με συμπαίκτες μου, που τα έβλεπα και δεν ήταν δίκαια...», είπε το μοντέλο και ηθοποιός.

Στη συνέχεια, μετά από την προβολή ενός βίντεο και κατόπιν επιμονής των παρουσιαστών, ο Κώστας Γκρέκας σημείωσε:

«Ο Ντούπης, ο Μπιλάκος και η Κυριακή ήταν από την αρχή μαζί και βοηθούσε ο ένας τον άλλον. Απλά, στον ημιτελικό δεν έπρεπε να υπάρχει κάποια βοήθεια. Υπήρχε μια βοήθεια, ενώ δεν έπρεπε, από τον έναν παίκτη στον άλλον. Δεν θέλω να πω ποιος σε τι. Αισθανόμουν ότι παίζω μόνος μου εναντίον τριών... Είπαν "σίγουρα όχι αυτός".

Ήταν κάποιες βοήθειες, αλλά δε θέλω να πω περισσότερα. Δεν έπρεπε ο ένας παίκτης να βοηθήσει τον άλλον... Είχαμε πει ότι στον ημιτελικό δεν βοηθάει κανένας κανέναν... Κι έγινε αυτό 2-3 φορές, που εκεί οι 5 βαθμοί είναι... Δηλαδή, θα μπορούσα να έχω πάρει και 15 και 20...»

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.